سلام...کسی هست که از زالو درمانی برا اعصاب نتیجه دیده باشه ....خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید خسته شدم از قرص اعصاب خوردن ....انگار بجای اینکه بهترم کنن بدتر میکنن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
والا میرم پیش دکتر ولی همش خاکشیر و مسهل و عرقیات میده
طب اسلامی داروهاش فرق داره اساسش با طب سنتی یکی هست یعنی هردو برپایه طبع و مزاج و درمانهای طبیعی و اصلاح سبک زندگیه ولی داروهاشون ترکیبی و پودر و اینجورچیزاست می دونم تقویت عصب هم داره
یه سری اینترنتی وزیر شدم یه میلیون هم دادم .....سودا بر و بسفایج و بلغم زدا و جامع و تقویت عصب داد و ...
تو هم مثل منی پس اینجور وقتها من طب سنتی رفتم گفت اول باید حرارت کبد رو پایین بیاری با صفرابر و کاسنی شاتره و خاکشیر و سرکه انگبین و .......که من شروع نکردم هنوز