2777
2789
عنوان

بیاین اینجا دردل کنین از غماتون بگین

1298 بازدید | 114 پست

بیاین همو بشنویم و اکع مبتونیم بهم کمک کنیم هرکسی تونست کمک کنه و همدردی و همدلی و همذات پنداری کنه 

شاید کمتر حس کنبم تنهاییم توی این دنیای بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدامزدم جور کنه فردا بخوابم پیش بچهام ونرم سرکار این بزرگترین خواستمه ازخدا خیلی دلم گرفته شماهم دعام کنین

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

دلم براش تنگ شده... خیلی ریلکس خداحافظی کردیم.. خیلی عصبانیم که عین خیالش هم نیست من یه ماهه دارم عذاب میکشم. 

چقدر بی عاطفه است واقعا! همه تقصیرها رو انداخت گردن من و گفت هیچ اطلاعی نداشته و تموم! من موندم و یه دنیا سرافکندگی... تو ۳۱ سالگی بشینی برای عشق و عاشقی گریه کنی و دلتنگ یه پسر بشی نوبره والا! این حس و حالات واسه زیر بیست و پنجه! یه کاری کرده حالم از این بُعد احساساتیم به هم میخوره.. من منطقی کجا و این همه دلتنگی برای یه ادم بی احساس کجا؟!