2777
2789
عنوان

بیاین اینجا دردل کنین از غماتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 114 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز دهم انتقال جنینم بود امروز 

دیگه هیچ جنینی ندارم اگه خدایی نکرده منفی بشه باید برم جنین اهدایی 

یعنی میشه خدا بخاطر امام رضا و خواهرش بهم نگاه کنه و باردار باشم 

دلم میخواد بچه از پوست و گوشت و استخوان خودمون باشه 

یه دنیا غصه دارم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

الان اونجام که شادمهر میگه ((من نمیدونم خودت یه جوری ارومم کن))منتظر معجزه ام منتظر رهایی خدایا تو میدونی چقدر اذیتم کمکم کن

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

خواهر ۱۶سالم را شوهر دادیم بدبخت شده شوهرش بهش محبت نمیکنه بشدت خسیس نمیزاره خواهرم ی آرایش کنه دهن بین مادر خواهرش 😭😭. حالا دختر عمه ام که طلاق گرفته بود ۶سال خونه باباش موند  الان با یک پسر ۲ از خودش کوچیکتر ازدواج کرد انقدر خوشبخت شده که دهن همه باز مونده

خواهر ۱۶سالم راه شوهر دادین بدبخت شده شوهرش به محبت نمیکنه بشدت خسیس نمیزاره خواهرم ی آرایش کنه دهن ...

درک میکنم چون منم به خاطره ننه بابایه بی عقلم قراره به زورشوهرم بدن ودنباله شوهروحاملگین

من دلم از این گرفته که شوهرم هیچ هزینه ای برام نمیکنه حتی واسه خورد و خوراک خونه هم خرید نمیکنه همش ...

یه دوس پسر مولتی میلیاردر داشتم که با ادعای خواستن و عاشقی اومد جلو ..این همه پولدار بود اما یه کادو حتی واسم نگرفت تو ۲ سال..در حالیکه پولاش و پخش و پلا کرد این ور اونورا ولی خرج من نمیکرد اصلا