2777
2789
عنوان

چرا من هیچ دوست صمیمی ای ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 65 پست
متاسفانه دخترا ی حس حسادت همیشه تو وجودشون هس دوست بامعرفت تو داستانه و من تاحالا ندیدم 

خب همونم خوبه. باعث ایجاد رقابت میشه. زندگی راکد و سرد چه مزه ای میده؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست خوب خانواده مخصوصا مادر اونا دیگه ک میگی دوست اجتماعی هستن  چون کسی ک واقعا محرم راز باش ...

مادر که حرف نداره ولی اونم خیلی محرم راز نیست 😄 هر چی میگم پیشش تو دست بقیه هم هست 🤭

نمیدونم  من 18 ساله اینجورم نه دوست صمیمی نه رفیق معمولی نه رابطه برادر نه پدری گاهی با مامان ...

اگه درونگرایی که هیچ ولی اگه مثل من تقریبا میان گرایی، به نظرم این روند ناراحتت می کنه. انسان با رابطه زنده ست

تنهایی بی مزس

تحمل تنهایی بهتر از گدایی محبت است   گرچه من خودم وقتی تنهام حالم خوبه 

البته بین کسی که تنهایی انتخاب میکنه با کسی که تنها مونده فرق وجود داره

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

اگه درونگرایی که هیچ ولی اگه مثل من تقریبا میان گرایی، به نظرم این روند ناراحتت می کنه. انسان با راب ...

نگاه من تو این یکسال گذشته فکنم کمتر از تعداد انگشتام از خونه رفتم بیرون 

و کلادورن گرام

و یه چیزی اون ور تر

عالی میشد.فامیلی چیزی دختر همسن ندارید

نه الانم همه دیگه سر زندگی خودشونن. خودمم سر زندگی خودمم. احساس می کنم شوعرمم منزوی کردم. اون پیشنهاد میده بریم خونه فلانی، فلانی. منم همیشه معذب، همیشه بهونه تراشی می کنم که نرم. خلاصه تنهای تنهاییم

نگاه من تو این یکسال گذشته فکنم کمتر از تعداد انگشتام از خونه رفتم بیرون  و کلادورن گرام و یه ...

اذیت نمیشی؟ حالا من تو سن شما که بودم خیلیییییی بهتر بودم.دوستای دانشگاه و خوابگاه و خواهر مجرد و ... اما چند ساله خیلی تنهام. 

تحمل تنهایی بهتر از گدایی محبت است     گرچه من خودم وقتی تنهام حالم خوبه  البته بین ...

خب هر چی متعادلش خوبه. منم دوست دارم تنهایی خودمو داشته باشم اما دیگه نه اینقد

نه الانم همه دیگه سر زندگی خودشونن. خودمم سر زندگی خودمم. احساس می کنم شوعرمم منزوی کردم. اون پیشنها ...

مهمه شوهر داری که محرم اسرارته از به بعدم به امید خدا یه فسقلی تو راهه از تنهایی در میای😁😍

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..