2777
2789
عنوان

چرا من هیچ دوست صمیمی ای ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 65 پست
منم مثل تو هیچ دوستی ندارم ۱۹ سالمه فقط تنها دوستم شوهرمه  منم قبلا درونگرا بودم و بعد از ازدو ...

منم تقریبا همینم. اخه شوهر بیچاره که ۲۴ ساعته پیش آدم نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا چند سال پیش شاید ده تا دوست صمیمی داشتم ولی کم کم حسادتاشون شروع شد و سعی کردن منو از درس خوند ...

ای بابا. نه اونجور دوستا نبودنشون بهتر از بودنشونه

😐😂 جدا؟تو یکسال چند بار؟خب قابل درک نیس برام  خسته و اذیت کننده نیس؟ بلاخره آدما به بیرون، ...

من هفت روز مطلقا هیچکسو ندیده بودم. همسرم خونه نبود خودمم تنها خونه بودم. واقعا دیگه روزای آخر به قلبم فشار میومد و قلبم درد گرفته بود از تنهایی. خیلیییییی سخته

من هفت روز مطلقا هیچکسو ندیده بودم. همسرم خونه نبود خودمم تنها خونه بودم. واقعا دیگه روزای آخر به قل ...

وای آره خیلی سخته ،خصوصا که من وسواس فکری و افسردگی اینام دارم و روحیه م پایینِ وضعیت روانی م اوکی و پایدار نیس ،بیرون م نرم که دیگه حالم خیلی بدتر میشه و روحیه م کسل میشه