2777
2789
عنوان

چرا من هیچ دوست صمیمی ای ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 65 پست
ببین منم ندارم داداشامم کلا با رفیقاشونن باید یاد بگیری با تنهایی کنار بیای فقط همین جوابه 

خب خسته شدم از بس با تنهایی کنار اومدم. آدم دوست داره برای چند نفر مهم باشه. بیاد بره. انگار تو غارم. به غیر مادرم و خواهر کوچیکم تا حدودی هیچکی هیچکی باهام صمیمی نیست. 

ای کاش من هیچ دوستی نداشته باشم،واقعا باخونوادم بیشتر خوشمیگذره تا دوستایی ک تا میبینن پیشرفت میکنی ...

نه خب دوست با معرفت. دوستی که تو سطح و لول خودت باشه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست صمیمی فقط تو سن کم بوجود میاد تو سنای بالاتر اذما دیکه اعتماد نمیکنن ک صمیمی شن

آره متاسفانه من زودجوش نبودم الانم میلینم کلاه سذم رفته تنها موندم

خب خسته شدم از بس با تنهایی کنار اومدم. آدم دوست داره برای چند نفر مهم باشه. بیاد بره. انگار تو غارم ...

نمیدونم

من 18 ساله اینجورم نه دوست صمیمی نه رفیق معمولی نه رابطه برادر نه پدری

گاهی با مامانم شوخی میکنم همین

و دیگه برام اوکیه این وضعیت

بهترین دوست خانواده هستن وسلام

سه تا خواهرام خودشون دوست و ذفیق دارن با هم میرن تفریح، زنگ می زنن به هم، میرن خونه هم با دوستاشون. من کلا فراموش شدم

دو تا خواهر دارم ولی ازدواج کردن زیاد همو نمی‌بینیم 

ما هم ازدواج کردیم. حالا بعد دو ماه به خواهرم زنگ زدم دلم براش تنگ شده بود. تو حرفاش حرف از دوستش و دخترخالمون زد. اما منی که خواهرشم اصلا براش مهم نبودم. از بعد عید ندیدمش. تازه من باردارم هستم. یه بار حالمو نپرسید. البته مقصر خودمم از اول تو لاک خودم بودم و درونگرا بودم، اما الان شخصیتم فرق کرده دوست دارم بیشتر بجوشم با دیگران که اونم متاسفانه بقیه به همون چشم ادم سابق بهم نگا میکنن‌ 

سه تا خواهرام خودشون دوست و ذفیق دارن با هم میرن تفریح، زنگ می زنن به هم، میرن خونه هم با دوستاشون. ...

دوست خوب خانواده مخصوصا مادر

اونا دیگه ک میگی دوست اجتماعی هستن 

چون کسی ک واقعا محرم راز باشه نیست همه دنبال سوع استفاده ان