2777
2789
عنوان

موهامو میخوام این مدلی بزنم

137 بازدید | 12 پست

موهامو می‌خوام کوتاه کنم خیلی می‌ریزه ولی نه کوتاه زیاد تا وسطای کمرمه موهام دیگه نمیدونم چیکار کنم بسکه میریزن کلی دکتر رفتم دیگه گفتن باید موهاتو کوتاه تر کنی سبک شه و تقویت شه

اینم مدلی که میخوام بزنم بهش میگن ولف کات بگید خوبه یا نه (۱۶ سالمه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبه پیشاپیش مبارک مولتی ویتامین بخور خواب و تغذیه ات و شامپو و ماسک مو هم خیلی م ...

خیلی راه هارو انجام دادم ۳ ساله ریزش موی شدید یه جای خونمون و اتاقم نیست که مو نباشه🥲

بعد امتحانا میخوام بزنم خوب میشه؟؟ اخه نمیدونم کدوم آرایشگر بلده اینجوری بزنه

آرایشگرا

اینو بهش نشون بدی شبیه کفتر میزنن موهاتو 

😂 خراب میکنن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

آرایشگرا اینو بهش نشون بدی شبیه کفتر میزنن موهاتو  😂 خراب میکنن

خودم بلد نیستم خببب😭😂 میدونم تر میزنن چیکار کنم؟؟ یکی داریم تو فامیل آرایشگره برام چتری زد کم‌ حجم خیلی خوب شد قبلا برام موهامم خورد کرده بود اینو نشونش بدم میتونه؟؟

خودم بلد نیستم خببب😭😂 میدونم تر میزنن چیکار کنم؟؟ یکی داریم تو فامیل آرایشگره برام چتری زد کم‌ حجم ...

نمیدونم 

اگ چتری خوب زده از خودش بپرس ببین میتونه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خیلی راه هارو انجام دادم ۳ ساله ریزش موی شدید یه جای خونمون و اتاقم نیست که مو نباشه🥲

تیرویید تنبلی تخمدان کیست

اینا رو حتما چک کنید مهمه

هر سه ماه یکبار نوک زنی کنید موهاتون رو

منم همین کاررومیکنم

نمیدونم  اگ چتری خوب زده از خودش بپرس ببین میتونه

باشه کسی دیدین اطرافتون موهاش این شکلی باشه؟؟ بپرس چیکار کرده والا من زیاد دیدم تو اینستا و تیک تاک و بعضی جاها که استایل گنگ میزنن ولی نمی‌دونم چجوریه😂

تیرویید تنبلی تخمدان کیست اینا رو حتما چک کنید مهمه هر سه ماه یکبار نوک زنی کنید موهاتون رو منم ه ...

نوک زنی کردم آزمایش خونم دادم دو ماه پیش هفته دیگه وقت همین دکتر رو دارم باید بهش نشون بدم بعد نتایجشو یکم تونستم بخونم همه چیم نرمال بوده انگار