2777
2789
عنوان

بارداری

395 بازدید | 42 پست

سلام خانما چند وقت دیگه میخوام برای بارداری اقدام کنم اما خیلی استرس دارم چهار سال ازدواج کردیم و همش جلوگیری میکردیم فامیل اینقدر گفتن که ممکنه مشکلی برام پیش بیاد مثلا خشکی رحم و تخمدان و… الان با کلی استرس میخوام برم نوبت بگیرم برا آزمایش قبل بارداری کسی تجربه داره بعد ۴ سال و بیشتر باردار شده؟

منم بعد چار سال جلوگیری طبیعی اقدام ب بارداری کردم فعلا ک سه ماهه نشده   میخام برم سونو ببینم چیزی هس یا ن

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان إنشالا که خبرای خوبی بشنوی 

نه بابا همش حرفه منم بعدچهارسال گذاشتم همون بار اولم شد این خشکی و نازایی واینارو میگن بترسین زود بزارین ربطی به جلوگیری نداره😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان إنشالا که خبرای خوبی بشنوی 

مرسی آن شالله هردومون این ماه خوشحال بشیم

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

نه بابا همش حرفه منم بعدچهارسال گذاشتم همون بار اولم شد این خشکی و نازایی واینارو میگن بترسین زود بز ...

عه اینقدر گفتن منم رفتم گوگل سرچ کردم اصلا علائم خشکی برا یائسگی و بعد دوران یائسگی هست موندم اینا چرا این حرفا رو میزنن