2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 42 پست
نمی‌دونم اینقدر اطرافیان گفتن میترسم مشکلی برام پیش اومده 

ب خواهرمم اینقد گفتن نمیشه دیرشده فلان اون بیچاره هام باورکرده بودن نازان و گاهی اوقات جلوگیری نمیکردن و حامله شد 

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من کیستم پاره شدو مجبور شدم جراحی کنم بعد رفتم دکتر زنان حالا اون موقع مجرد بودم و دکتر فکر کرد متاهلم و گف زود باردارشو چون عمل کردی ممکنه چسبندگی رحم پیدا کنی و باردار نشی حالا من سه سال بعد اون عقد کردمو و چهار سال بعدشم ناخواسته باردارشدم به حرف کسی نمیشه اعتماد کرد

خیلی هم خوبه من ۲۷ ام

سنت خوبه و چون دارو مصرف نکردی احتمال بارداریت زیاده . چیزی که احتمال بارداری را واقعا کم میکنه استرس و نگرانی هست که باید دورش کنی . آزمایش قبل بارداری را بده و کارهای دندانپزشکی اگر داری انجام بده . با مشاوره پزشک خودت و شوهرت بدنتان را در این فاصله تقویت کنید تا به لطف خدا صاحب یک فرزند زیبا و سالم بشید .

من کیستم پاره شدو مجبور شدم جراحی کنم بعد رفتم دکتر زنان حالا اون موقع مجرد بودم و دکتر فکر کرد متاه ...

به نظرم هر اتفاقی تو‌زندگی ما آدم‌ها به صلاحمون هست خدا رو بابت فرزندی که بهت داده شکر کن