2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 42 پست
منم بعد چار سال جلوگیری طبیعی اقدام ب بارداری کردم فعلا ک سه ماهه نشده   میخام برم سونو بب ...

حتما قبل باردارى چكاپ اوليه رو انجام بده . اگر خودت در چكاپ مشكلى نداشتى ، شوهرت اسپرم آناليز بده . البته تا يكسال طبيعيه اگر هر دو بدون مشكل باشيد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه اینقدر گفتن منم رفتم گوگل سرچ کردم اصلا علائم خشکی برا یائسگی و بعد دوران یائسگی هست موندم اینا چ ...

عزیزم راست گفتن بهت هرچقدر دیر تر باردار بشی رحم خشک میشه منظور از خشکی رحم اینه که مدت زمان اقدام برا بارداری میره بالا مثلا کسی که شب عروسیش اقدام کنه همون بار اول میگیره ولی کسی که مثل من ۴ سال بعد اقدام کنه فقط ۸ ماه طول کشید که رحم من عادت کنه و اماده برای باروری بشه منظورشون از خشکی اینه 

اما باز بدن با بدن فرق داره 

حتما قبل باردارى چكاپ اوليه رو انجام بده . اگر خودت در چكاپ مشكلى نداشتى ، شوهرت اسپرم آناليز بده . ...

ازمایش قبل بارداری دادم اوکی بوده  فک میکردم همون ماه اول میشه و لازم نیس برم سونو   ک دیدم ای دل غافل 

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

عزیزم راست گفتن بهت هرچقدر دیر تر باردار بشی رحم خشک میشه منظور از خشکی رحم اینه که مدت زمان اقدام ب ...

اره میدونم اما شرایط کاری من و همسرم جور نبود برا بارداری بخاطر همین اقدام نکردیم

ازمایش قبل بارداری دادم اوکی بوده  فک میکردم همون ماه اول میشه و لازم نیس برم سونو  ...

هر ماه براى خانمهايه زير ٣٠ سال ٢٥ درصد احتمال بارورى هست پس جاى نگرانى نيست ولى براى من دكترم درخواست سونو هم قبل باردارى داده بود .

هر ماه براى خانمهايه زير ٣٠ سال ٢٥ درصد احتمال بارورى هست پس جاى نگرانى نيست ولى براى من دكترم درخوا ...

اهوم درسته اینجور میگن ولی آدم نگران میشه  اگ مشکلی باشه بهتره از الان پیشگیری کنه    منم این ماه میرم سونو 

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.