2777
2789
عنوان

چجوری نرم خونه مادرشوهرم؟

857 بازدید | 34 پست

خیلی آدم انرژی منفی و متوقع و دررو و دروغگو و در یک کلام آدم مزخرفیه . یعنی اگه میشناختمش عمرا با شوهرم ازدواج نمیکردم. آخرین باریم که با شوهرم رفتم تصمیم گرفتم دیگه تنهایی نرم اونجا چون با حرفاش ناراحتم کرد. خونشونم نزدیکه که پیاده برم امروز صبح ازین استوریای ناله گذاشت. میدونستم منظورش منم چون جاهای دیگه  رفتم در طول روز ولی اونجا نرفتم و فهمیده بود. دستم خورد یکی از استوریاشو دیدم😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهرم زنگ زد بعد از ظهر برو گفتم شب اومدیم باهم بریم. گفت نه من خستم ببینید چی هست که پسر خودشم حوصلشو نداره. گفت خودت برو از نور من میام برگردیم خونه. تازه  هم با شوهرم آشتی کردیم اونم کامل نه نتونستم مستقیم بگم نمیرم بهونه آوردم ولی گفت برو حوصله دعوای دوباره ندارم😑

نرفتن دلیل نمیخواد. نری عادت میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تو ۱۲ سال زندگی مشترک یک بارم تنها نرفتم خونه مادرشوهرم.

دمت گرم به خدا من مثل مادر خودم دیدمش فک کردم چه اشکال داره برم یه یر بزنم گاهی ولی اون مثل عقبرب عمل میکنه نه مادر

توهم استوریای شادبزار    

من اهل استوری گذاشتن نیستم کلا. اونبارم تو جمع گفت منتطر بودم تولد شوهرتو استوری کنی. گفتم استوری مال آدمای متظاهره وگرنه من تو یه خونه هستم با فلانی اگه تبریک نگم بهش استوری چی معنی داره😒

نرفتن دلیل نمیخواد. نری عادت میکنه

اره میخام عادت کنه همه انتظارات از من و شوهرمه یکسره هم تو قیافس برامون. نمیدونم واقعا چطور یه آدم میتونه انقد نفرت انگیز باشه

۴ساله بلاکن... همشون مادر و دخترهاش... نه استوری میبینم نه پست مگه بیکارم برم این آدمهای بدذات ر ...

وای خدایااا خوش به حالت. شوهرت چی؟  اون میره ناراحت نیست؟