2777
2789
عنوان

چجوری نرم خونه مادرشوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 34 پست
دمت گرم به خدا من مثل مادر خودم دیدمش فک کردم چه اشکال داره برم یه یر بزنم گاهی ولی اون مثل عقبرب عم ...

خب پس اینجوری عادتشون دادی، حالا کم کم فاصله رفتناتو بیشتر کن  هر بار یه بهونه ای بیار، کار خونه، خرید، سردرد و... تا عادت کنن.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایااا خوش به حالت. شوهرت چی؟  اون میره ناراحت نیست؟

اون میره اما فقط خونه مادرش، با خواهراش قطع رابطست

من هرگز نخواستم اونم با مادرش رابطشو قطع کنه، چون میگم زحمتشو کشیده گناه داره

ولی خودم پا نمیزارم

خب پس اینجوری عادتشون دادی، حالا کم کم فاصله رفتناتو بیشتر کن  هر بار یه بهونه ای بیار، کار خون ...

همین تصمیمو دارم من میدونم چی تو سرشه، برادرشوهر کوچیکم داره ازدواج میکنه این دیگه خودشو میخاد بچسبونه به ما

اصلا منطق نداره، میدونم باز بحث راه میندازه از خانواده من بدت میاد و....😒

خب بچه کوچیکم داری بگو بچه همش نق میزنه برم اونجا اذیتم میکنه اعصاب مامانتم به هم میریزه، منم مرخصی زایمانم البته آخراشه از هفته بعد باید برم سر کار.

اون میره اما فقط خونه مادرش، با خواهراش قطع رابطست من هرگز نخواستم اونم با مادرش رابطشو قطع کنه، چو ...

واقعا خوشا به حالت... هر کسی جای من بودم همین کارو میکردم انقد که در حقم بدی کرده ولی من حتی گله کنم پیش شوهرم که از فلان مساله ناراحتم میگه تو بد خانوادمو میگی تو ازشون بدت میاد و... بحث میکنه باهام

خب بچه کوچیکم داری بگو بچه همش نق میزنه برم اونجا اذیتم میکنه اعصاب مامانتم به هم میریزه، منم مرخصی ...

عه عزیزم به سلامتی... بچتو پیش کی قراره بذاری؟من پسرم یکسال و هشت ماهشه مرخصی بدون حقوق گرفتم میخام از شیر و پوشک بگیرم بعد برم

عه عزیزم به سلامتی... بچتو پیش کی قراره بذاری؟من پسرم یکسال و هشت ماهشه مرخصی بدون حقوق گرفتم میخام ...

چقدر خوب، آفرین بهترین کار ممکننو میکنی، من شرایط شغلیم طوریه که مرخصی بدون حقوق و پاره وقت نمیتونم بگیرم، احتمالا یک ماه پیش مادرم باشه بعدش میبرم مهدکودک ادارمون.