خیلی آدم انرژی منفی و متوقع و دررو و دروغگو و در یک کلام آدم مزخرفیه . یعنی اگه میشناختمش عمرا با شوهرم ازدواج نمیکردم. آخرین باریم که با شوهرم رفتم تصمیم گرفتم دیگه تنهایی نرم اونجا چون با حرفاش ناراحتم کرد. خونشونم نزدیکه که پیاده برم امروز صبح ازین استوریای ناله گذاشت. میدونستم منظورش منم چون جاهای دیگه رفتم در طول روز ولی اونجا نرفتم و فهمیده بود. دستم خورد یکی از استوریاشو دیدم😒
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون میره اما فقط خونه مادرش، با خواهراش قطع رابطست من هرگز نخواستم اونم با مادرش رابطشو قطع کنه، چو ...
واقعا خوشا به حالت... هر کسی جای من بودم همین کارو میکردم انقد که در حقم بدی کرده ولی من حتی گله کنم پیش شوهرم که از فلان مساله ناراحتم میگه تو بد خانوادمو میگی تو ازشون بدت میاد و... بحث میکنه باهام
عه عزیزم به سلامتی... بچتو پیش کی قراره بذاری؟من پسرم یکسال و هشت ماهشه مرخصی بدون حقوق گرفتم میخام ...
چقدر خوب، آفرین بهترین کار ممکننو میکنی، من شرایط شغلیم طوریه که مرخصی بدون حقوق و پاره وقت نمیتونم بگیرم، احتمالا یک ماه پیش مادرم باشه بعدش میبرم مهدکودک ادارمون.