2777
2789
عنوان

تربیت جنسی

689 بازدید | 35 پست

سلام پسرم چهارسالسه و پسرخاله شم چهار سالش . 

یکی دوبار متوجه شدیم جیششونو به هم نشون دادن همونجا دعواشون کردیم .الان پسرم میاد به من میگه مامان پسر خوبی ام نشون ندادم جای جیشم و .برادر زاده م دختر شش سالشه . اومده به مامانم گفته پسرمن گفته جیشمونو نشون بدیم . یک مدت اینجوری شده . نمی‌دونم چکار. کنم چطور آموزش بدم . ما ماهواره ام نداریم . من و باباشم نهایتا بغل که اونم محبت یاد بگیره . 

میگم با خودمم صحبت می‌کنه از وقتی یکم بهش گفتم میاد میگه پسر خوبی ام نشون ندادم اما میترسم 

چکار کنم 

اولین اشتباهو همونجا کردی ک دعواش کردی....

فهمیده اااا پس چیز مهمه تو ذهنش بولد شده....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دو بار کتک بخوره دفعه سوم انجام نمی‌ده

اگد باکتک ادم میشد ساخت خر  ادم میشد..اسی اینجت سطح جوابا همینه از ی مشاور کمک بگیر من میدونم حساسیت زیاد بچه رو بدتر میکنه

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

اصلا و ابدا نباید دعواش کنی چون بدتر میشه. هر دفعه فهمیدی با زبون خوش و تشویق. وقتی میگه نشون ندادم بگو افرین برات جایزه میخرم. تو روانشناسی کودک میگن نباید کودکی تو دوران فالیکه رو حساس کنی به مسائل جنسی با دعوا کردن و اینا. بچه ت هم سالم و طبیعیه همه بچه ها اون سن کنجکاوی دارن به بدنشون

اگد باکتک ادم میشد ساخت خر  ادم میشد..اسی اینجت سطح جوابا همینه از ی مشاور کمک بگیر من میدونم ح ...

دلیلی نمی‌بینم با کسی که خر رو با انسان یکی می‌دونه بحث کنم 

اما بدون آدمیزاد علل خصوص بعضی بچها زبون خوش حالیشون نیست 

مگر با تنبیه و... 

مگه حیوانه؟ بچه ۴ ساله چه میدونه از این چیزا

کتک خیلی بده ،بچه رو بترسونید ولی کتک نه ،حیفه ،من چنان پسرمو رو اونجاش حساس کردم ،که حتی بعضی موقع حمام میره ،من که میرم خودشو میپوشونه 

مگه گفتم حیوونه ؟  مگه گفتم سلاخی کن بچتو ؟ گاهی در حد ی نیشگون و ی تنبیه کوچیک

حیوون رو کتک میزنن والا

اگه کتک بخوره بیشتر رو این مسئله حساس و کنجکاو میشه

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....