2777
2789
عنوان

تربیت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 35 پست
حیوون رو کتک میزنن والا اگه کتک بخوره بیشتر رو این مسئله حساس و کنجکاو میشه

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

من راهکاری که بنظرم مناسب بود رو به استارتر گفتم با خودشه که چطور بچشو تربیت کنه

دلیلی نمی‌بینم با کسی که خر رو با انسان یکی می‌دونه بحث کنم  اما بدون آدمیزاد علل خصوص بعضی بچ ...

ننم دلیلی نمیبینم کسی ک انسان رو لایق کتک زدن میدونه و میگه باید کتک خورد تاحرف گوش کرد بحث کنم لابد تو بچگی از پدر و مادرت کتک خوردی و بزرگسالی از شوهر..ولی این راه واس بچه هات امتحان نکن گناه دارن

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ننم دلیلی نمیبینم کسی ک انسان رو لایق کتک زدن میدونه و میگه باید کتک خورد تاحرف گوش کرد بحث کنم لابد ...

هنوز آنقدر وقیح نشدم که مثل تو و امثال تو زاد و ولد کنم 

من ترجیح میدم یه بچه بی سرپرست رو به سرپرستی بگیرم 

بعدشم اگر از شوهرت کتک نمی‌خوری چرا انقد فشاری شدی ؟؟

هنوز آنقدر وقیح نشدم که مثل تو و امثال تو زاد و ولد کنم  من ترجیح میدم یه بچه بی سرپرست رو به ...

الحمدلله شوهرم تو خانواده ای مثل شما متولد نشده ک کتک زدن رو اموزش دیده باشه...راستی مادرت خیلی وقیحه توروزاییده ا نی رو هم ک میخوای ب سرپرستی بگیری کتک بزنی چوب تو استینت میکنن و ازو میگیرن البته اگر از همون وول ب ادم مشکل دار بچه بدن‌..خدایا شکرت برا پدر و مادر و خانواده ادم حسابی ک بهم دادی...

الحمدلله شوهرم تو خانواده ای مثل شما متولد نشده ک کتک زدن رو اموزش دیده باشه...راستی مادرت خیلی وقیح ...

از کوزه همان برون تراود که در اوست 

قضاوت کار خداست 

جوابش رو میگیری 

از کوزه همان برون تراود که در اوست  قضاوت کار خداست  جوابش رو میگیری

دقیقا الحمدلله من خشم پنهانی ندارم.. ک سر بقیه خالی کنم و جواب بگیرم....خدا جواب ظلم و کتک زدن رو میده شک نکن ....علی الخصوص توهین برای متولد. کردن بچه ای ک مقدس ترین انسان ها ازهمون راه ب دنیااومدن شما رو لک لک ها اوردن؟؟؟متنفرم ازادمایی ک با سطحی ترین فکراحرف میزنن بعد توقع دارن همه براشون دست بزنن...اارم مث کوچه بازاریا دست ب نفرین میزنن..نفرین رو اونی میکنه ک کتک میخوره و مظلوم واقع میشه

دقیقا الحمدلله من خشم پنهانی ندارم.. ک سر بقیه خالی کنم و جواب بگیرم....خدا جواب ظلم و کتک زدن رو می ...

من تو عمرم هیچ بچه ایی رو کتک نزنم 

و هیچ بچه ایی هم به این دنیا نخوام آورد 

اونم خدا می‌دونه نه تو 

سلام مامان عزیز بیا تو لینک زیر تا با دنیای بچه ها آشنا بشی شما تازه اول راهی تو کانال ما هم مشاوره رایگان داریم هم مطالب تربیتی مفید و هم از تجربیات پدرو مادرای دیگه استفاده کنید

لینکو کپی کنید و ببرید تو ایتا

https://eitaa.com/joinchat/3180921166Cf4d9e62a24https://eitaa.com/joinchat/3180921166Cf4d9e62a24

یا از طریف لینک روبیکای ما به ما ملحق بشید

https://rubika.ir/joinc/CBAIFCHE0MOFHSZEXMAQRBVYIPCQOSRH