2777
2789
عنوان

تربیت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 35 پست
ولشکن منم به این جوابا اهمیت نمیدم .می‌خوام درست رفتار کنم 

میدونم هیچ مادری اینطوررفتار نمیکنه اون بنده خداهم گناه داشت از بس رفتار اشتباه دیده ک حتی از بچه اوردنم میترسه ...جواب منطقی هم ک بدی بددهنی میکنه...نول تربیتش کتک ک باشه میشه این...راستی عزیزم معلومه مادر خوبی هستی ک پسرت درموردش باهات حرف میزنه و میاد بهت میگه نشون نداده ...حتما حتما باادم تحصیل کرده و کاربلد مشورت کن..الهی ک خوشبختی و عاقبت بخیری پسرگلت ببینی

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
میدونم هیچ مادری اینطوررفتار نمیکنه اون بنده خداهم گناه داشت از بس رفتار اشتباه دیده ک حتی از بچه او ...

ببین وقتی شعور نداری اینجوری برداشت می‌کنی هر حرفی رو !!

از بچه آوردن نمی‌ترسم ، زاد و ولد کردن رو حیوون ها هم بلدن چ برسه به یکی مثل تو 

در ضمن قبل از اینکه کسی رو بد دهن خطاب کنی برو کامنت های خودتو بخون که عقده ازشون میزنه بیرون 

میتونستم با همون ی کامنتت نینی یارو تگ کنم کاربری تو بترکونم اما بدون من خودم موافق تنبیه بدنی و توهین نیستم 

اگرم به استارتر گفتم دوبار کتک بخوره منظورم سلاخی کردن بچش نبود 

بیچاره به اون پسر یک ساله که ی آدم نادونی مثل تو مادرشه 

شاید کتک نخوره از مادرش اما کم عقلی و بیشعوری مادرش مطمئنا در مراحل زندگیش کار دستش میده 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقا منم میگم اصلا متوجه نیست اصلا تو باغ نیست وگرنه خانواده ی ماکه مشخصه 

عزیزم من نمیخوام‌این خانم مخاطب قرار بدم دیگا و ریپلای کنم میشه نی نی یار تگ کنی من هرکار میکنم نمیشه...میخوتم‌نظر ایشونو درمورد چنین افرادی بدونم

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
میدونم هیچ مادری اینطوررفتار نمیکنه اون بنده خداهم گناه داشت از بس رفتار اشتباه دیده ک حتی از بچه او ...

ممنونم از نظر لطفتون . خیلی دوست دارم باعتماد به نفس با عزت نفس و خوش قلب بره تو جامعه

الحمدلله شوهرم تو خانواده ای مثل شما متولد نشده ک کتک زدن رو اموزش دیده باشه...راستی مادرت خیلی وقیح ...

نظرات رو که میخوندم نظرات شما خیلی توجهمو جلب کرد !
کاملا با نظر تون موافقم تنبیه و آزار بدنی در هیچ صورتی توجیه نداره وکار بشدت غیر انسانی و بی‌شرمانه اییه و حتی از حیوون ها هم این رفتار صورت نمیگیره !که بخواهیم حیوان رو مثال بزنیم

اما یاد بگیریم وقتی نظر یکنفر مطابق نظر ما نیست محترمانه و منطقی باهاش حرف بزنیم نه اینکه شخصیت و مادر فرد رو با بد دهنی تخریب کنیم
این مدل صحبت کردن شما نه تنها تاثیر مثبت نداره بلکه نتیجه عکس داره !
و واقعا حس تاسف بهم دست داد الان که داشتم میخوندم نظرات رو ...

متاسفانه خیلی زیاد شده این مدل بحث کردن های تخریبی  تو سایت ... کاش سایت به زمانی برمیگشت که ریپلای نداشت و این همه تخریب و تفاوت نظر و بحث صورت نمی‌گرفت

جمله آخری که بهتون گفته شاید بچتون ازتون کتک نخوره اما ... متاسفانه باید بگم اینبار حرفش درسته ..
 اینو همه کسانی که میبینن نظراتتون رو و هم خودتون میدونید که خانواده سالم  و درستی نداشتید که تربیت  تون آنقدر اسفبار شده ،،، بهتره که کمی رو خودتون کار کنید و ازین ب بعد مودبانه تر انتقاد کنید و مخالف تونو اعلام کنید
موفق و موید باشید 💙

•[ محکوم به خوشبختی ]•