2777
2789
عنوان

برم شمال بدون نامزدم یا نه؟؟

299 بازدید | 23 پست

بچه ها امشب خانوادم دارن میرن شمال اونجا خونه داریم بعد دو دلم بدون نامزدم برم یا نه ؟؟؟؟ بهش گفتم برم گفت اگه دوس داری برو 

اخر هفته ها همیشه پیششم ولی هم دلم میخواد برم هم ن 

فکر که میکنم میگم خب من چند وقت دیگ عروسی کنم مطمعنن دیگ نمیتونم با خانوادم جدا برم مسافرت الان فرصته 

از اونورم اون هفته نامزدم و ده روز ندیدم هی با مظلومیت میگفت چرا نیومدی دلت برام تنگ نمیشد عذاب وجدان میگیرم 

چیکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینکه دوری سَم رابطتس شکی ندارم . 

ولی اگه خودت دوست داری . هوای دل نامزدت ؛کلامی داشته باش و با اجازه کاملش برو 

و من باشم نمیرم چون بدون اون بهم خوش نمیگذره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به نظرم برو.بقول خودت پیش نمیاد بعدا.اینکه نامزدتم ببینه که سفرباخانواده هم بهت خوش میگذره خوبه.دلشم برات تنگ میشه 

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
به نظرم برو.بقول خودت پیش نمیاد بعدا.اینکه نامزدتم ببینه که سفرباخانواده هم بهت خوش میگذره خوبه.دلشم ...

اره دقیقا اصلا به این فکر میکنم دیگبا خانواده نمیتونم مسافرت برم دلم میگیره

کار داره نمیاد 😂😂😂😂خودشون اونجا ویلا دارن ولی اینجا داره یه ساختمون میسازه دل نمیکنه هر روز کله ...

ولی من بودم نمیرفتم اخر هفته با نامزدم میرفتم عشق و حال ..😅😅

لذت این روزا رو از دست نده حیفه ..