2777
2789
عنوان

برم شمال بدون نامزدم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من بودم نمیرفتم اخر هفته با نامزدم میرفتم عشق و حال ..😅😅 لذت این روزا رو از دست نده حیف ...

اخه ما همیشه اخر هفته ها میریم بیرون بعد میریم ویلا تکراری شده بعد با خانوادمم واقعا خوش میگذره

دقیقا این فرصت که با خانواده برم پیش نمیاد دیگ 

من تو عقد هرجا خانوادم رفتن باهاشون رفتم حتی اگر شوهرم ناراحت میشد ، الان ۳سال گذشته اصلا یادش نمیاد 

ولی اون خاطرات یاد من موند

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
من تو عقد هرجا خانوادم رفتن باهاشون رفتم حتی اگر شوهرم ناراحت میشد ، الان ۳سال گذشته اصلا یادش نمیاد ...

چ حس بدیه دیگ بعد ازدواج با خانوادت نمیتونی بری سفر یا دوستات مجردی یاد این که با دوستام مسافرت مجردی میوفتم میگم چ کاری بود ازدواج از هفت دولت آزاد بودم

منم مثل شما نامزدم تا حالا نزدیک هفت بار خونوادم رفتن شمال همشون رو هم رفتم اصلا خونه نموندم و واقعا هم بهم خوش گذشته انشالله بعد از عروسی همش پیش شوهرتی و دلت واسه مسافرت با خونوادت تنگ میشه پس غنیمت بشمار و حتما برو چون نامزدت هم سر کاره و بمونی خونه واسه چی اخه 

2790
2778
2791
2779
2792