2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا آزادی و تو بی حجابی میبینن بااینا بحث نکنید بذارید فک کنن آزادن

اخه فک میکنن روشن فکرن ..... فک کن شما صبح تا شب بچه داری خونه داری کردی خسته ای وقت نکردی بری حموم یا به خودت برسی بعد شوهرت میره تو خیابون همین خانومای روشن فکرو لخت و پاتیل میبینه میاد توروبااون وضع ژولیده میبینه زده میشه همینه که انقد خیانتا زیاد شده روزی هزار تا تاپیک خیانت میبینیم 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
چنددفعه باید بهتون بگن بحث حجاب و بحثای عقیدتی اینجا ممنوعه؟ دوست دارین مردمو بندازین به جون هم؟

مگه من گفتم بیوفتین به جون هم تاپیک قرآن هم جرمه؟!!!فقط باید از مادرشوهر خواهر شوهر تاپیک بزنیم تا مجاز باشه؟گفتن اثبات کن اثبات کردم

اخه فک میکنن روشن فکرن ..... فک کن شما صبح تا شب بچه داری خونه داری کردی خسته ای وقت نکردی بری حموم ...

کلا روشن فکری به این جور مورد ها ربط کلی ندیم بهتره استفاده درست از کلمات خیلی مهمه ولی به هرحال مردی که قرار باشه تو خیابون خونه اش ول کنه همون خیابون بمونه بهتره 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اخه فک میکنن روشن فکرن ..... فک کن شما صبح تا شب بچه داری خونه داری کردی خسته ای وقت نکردی بری حموم ...

من بچه ندارم داشته باشمم مرتب میگردم تو خونه بعدم کسی رو برای زندگی انتخاب کنید ک انسان باشه ن چشم چرون

من عدد رو اشتباه نوشتم ۳۰ برای آقایونه ۳۱ توصیه به خانوما هست 

ای کسانی که ایمان آورده‌اید، زنهار پیروی شیطان مکنید، که هر کس قدم به قدم از پی شیطان رفت او به کار زشت منکر وامی‌دارد، و اگر فضل و رحمت خدا شامل شما نبود احدی از شما (از گناه و زشتی) پاک و پاکیزه نشدی، لیکن خدا هر کس را می‌خواهد منزه و پاک می‌گرداند، و خدا شنوا و داناست.

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
ای کسانی که ایمان آورده‌اید، زنهار پیروی شیطان مکنید، که هر کس قدم به قدم از پی شیطان رفت او به کار ...

بازم نبود عزیزم...برو اصل وبچسب بنظرم ودنبال این چیزا نباش

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عزیزم چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا

اخه یه عده بودن میگفت با کاشت ناخن میشه غسل کرد بهشون میگفتیم نمیشه دعوا میکردن ....منم میگم اینایی که میگن حجاب تو قران نیومده همون هایین که میگن با ژلیش میشه وضو گرفت 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
نمیدونم روشنفکرا چیکار کردن با اینا انقد کینه دارن 😄

تنها جایی که روشن فکری صفت منفی نینی سایت انگار

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ای کسانی که ایمان آورده‌اید، زنهار پیروی شیطان مکنید، که هر کس قدم به قدم از پی شیطان رفت او به کار ...

آیه ۳۱ سوره نور که این نیست عکسم گذاشتم و ادامه آیه قبلی ک گفتی اصلا این نیست تو عکس هم مشخصه اگه لازمه بازم عکس میفرستم از کل صفحه