مشکل اینجاس خدا میگه باید اینجوری باشی اینا میگن ن ما درست میگیم
مهم نیست کی درست میگه عزیزم. بذارین مردم هرجور دوست دارن عبادت کنن ولی عبادت بکنن. شما بگی قبول نیست ممکنه نماز رو بذارن کنار نه کاشت ناخونشون رو. اونوقت شما مسئولی در قبال خدا برای از بین بردن اعتقادات مردم. استقبال کنید از هر نوع بندگی و عبادتی. صبور و مهربون باشید به عنوان یه خانوم مذهبی که بقیه شما رو الگوی خودشون قرار بدن نه اینکه مذهبیارو خشک و سختگیر و بداخلاق بدونن و فرار کنن
مهم نیست کی درست میگه عزیزم. بذارین مردم هرجور دوست دارن عبادت کنن ولی عبادت بکنن. شما بگی قبول نیست ...
والا من ن زیادی مذهبی هستم و ن کاری به کسی دارم برای اولین بار درمورد مسائل حجاب و عبادت حرف زدم اونم فقط بخاطر این ک گفتن کجای قرآن چنین گفته اثبات کن منم اثبات کردم مادربزرگ خودم بعضی از آیه ها رو تو نماز اشتباه میگه یکی دوبار باهاش تمرین کردم یاد نگرفت و مطمعنم خدا همینجوری قبول میکنه ازش اون اصل شیوه نماز خوندن رو رعایت کرده با وضو بدون مانع سر موقع با لباس تمیز و...نماز میخونه ولی چون سواد خوندن نداشته نتونسته سوره رو درست یاد بگیره ولی خیلیا ک سواد هم دارن باز مطمعنن ک خودشون درست میگن و ربطی ب من نداره خودش میدونه و خداش