2777
2789
 اخه یه عده بودن میگفت با کاشت ناخن میشه غسل کرد بهشون میگفتیم نمیشه دعوا میکردن ....منم میگم ...

بابا خواهر چیکارشون داری؟بذار هرجور دوست دارن عبادت کنن‌. با لاک بی لاک با کاشت. بهتر از کلا منکر شدن دین و خداست که. اغوشتون باز باشه برای هر ته مانده ای از اعتقادات. نذارین مردم کلا زده بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فک میکنن روشن فکرن ..... فک کن شما صبح تا شب بچه داری خونه داری کردی خسته ای وقت نکردی بری حموم ...

از صبح تا شب ۱۲ساعت تایم داری ...نیم ساعت قبل از اومدن شوهرت لباس خوب بپوش آرایش کن عطر بزن 

بیرونم نهایت همه روسری ندارن دیگه تو خونه توام روسری نداری !

اینجور مردها مرد نیستن عزیزم 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
آیه ۳۱ سوره نور که این نیست عکسم گذاشتم و ادامه آیه قبلی ک گفتی اصلا این نیست تو عکس هم مشخصه اگه لا ...

زدم گوگل همینو اورد

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
من بچه ندارم داشته باشمم مرتب میگردم تو خونه بعدم کسی رو برای زندگی انتخاب کنید ک انسان باشه ن چشم چ ...

شوهر من اینطوری نیست خوددم همیشه مرتبم 😁 یکی از اشنا هامون میگف شوهرش خیلی چشم پاک بوده ولی بعد از اشوب ها خاسته های غیر معقول داره میگه به من میگه تو خیابون یا خونه مثل اونا بگرد 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
 اخه یه عده بودن میگفت با کاشت ناخن میشه غسل کرد بهشون میگفتیم نمیشه دعوا میکردن ....منم میگم ...

قربونت برم

شما ک خدا نیستی

چرا آدما بایدبا هم بد باشن و با زبون ب هم نیش بزنن

من یکی از اون خانومام با لاک نماز میخونم با خدام حرف میزنم و عاشقانه میپرستمش اون خدای منه و منم بندشم

بین منو خدام هیچکسی نمیتونه حرف بزنه

دنیا کوچیکه و زودگذر ب عقاید هم احترام بزاریم

بابا خواهر چیکارشون داری؟بذار هرجور دوست دارن عبادت کنن‌. با لاک بی لاک با کاشت. بهتر از کلا منکر شد ...

مشکل اینجاس خدا میگه باید اینجوری باشی اینا میگن ن ما درست میگیم 

و زنان مؤمن را بگو تا چشمها (از نگاه ناروا) بپوشند و فروج و اندامشان را (از عمل زشت) محفوظ دارند و زینت و آرایش خود جز آنچه قهرا ظاهر می‌شود (بر بیگانه) آشکار نسازند، و باید سینه و بر و دوش خود را به مقنعه بپوشانند و زینت و جمال خود را آشکار نسازند جز برای شوهران خود یا پدران یا پدران شوهر یا پسران خود یا پسران شوهر یا برادران خود یا پسران برادران و پسران خواهران خود یا زنان خود (یعنی زنان مسلمه) یا کنیزان ملکی خویش یا مردان اتباع خانواده که رغبت به زنان ندارند یا اطفالی که هنوز بر عورت و محارم زنان آگاه نیستند (و از غیر این اشخاص مذکور احتجاب و احتراز کنند) و آن طور پای به زمین نزنند که خلخال و زیور پنهان پاهایشان معلوم شود. و ای اهل ایمان، همه به درگاه خدا توبه کنید، باشد که رستگار شوید.

و زنان مؤمن را بگو تا چشمها (از نگاه ناروا) بپوشند و فروج و اندامشان را (از عمل زشت) محفوظ دارند و ز ...

گفته سینه ها و خلخال پا ...و عورت 

باز هم از مو یا دست حرفی نزده

شوهر من اینطوری نیست خوددم همیشه مرتبم 😁 یکی از اشنا هامون میگف شوهرش خیلی چشم پاک بوده ولی بعد از ...

شوهره قبل از آشوب ها موذی بوده زیرآبی میرفته😁