2777
2789

اصلا جور نمیشه تا دوزار جمع میکنیم همه چی گرون میشه . امروز دهمین سالگرد ازدواجمونه همچنان مستاجریم .یه اپارتمان ۷۰ متری کم کم ۳میلیارده.  هرجام رفتم مستاجری پا قدممون سبک بود سر سال فروختن ! یماه دیگه ام باز اثاث کشی داریم . دیگه نا جمع کردن وسایل رو ندارم😢😭😭 الان داشتم شست و شو میکردم یدفعه حالم بد شد از اینکه بازم باید برم جای دیگه کار کنم و تمیزکاریش کنم . جایی گ نمیدونم چجور قراره باشه! خلاصه هیچ امیدی ندارم ک بشه خونه بخریم .پدرمم یه خونه خودشون دارن یه یه خونه باغ . اما پدرشوهرمم اینا  چندتا واحد نوساز دارن اصلا و ابدا قصد ندارن ب بچه هاش کمک کنه . ببخشید زیاد شد. دغدغه ام رو نوشتم کمی اروم بشم...چیزی ک واقعا این روزا مدام توی ذهنمه😞

.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

قبلا میشد با ۴۰۰میلیون یه واحد تمیز و دوخوابه خرید . قبلا ک میگم ۴۰سال پیش نه هاا. ۴سال پیش منظورمه ! یدفعه قیمت ها وحشتناک رفته بالا. نمیدونم ماها کی میشه خونه دار بشیم.🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله خونه دار بشی خیلی سخته میفهممت

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

عزیزم..

متوجه هستم... مام مستاجریم و دغدغه زیادی داریم

خدا بزرگه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

الهی زودی خونه دار بشید 

الهی ۱۱ سالگرد ازدواجتونو تو خونه ی خودتون بگیرید

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
چقدر نا امید!!! میدونستی هرچی رو محال بدونی واقعا محال میشه؟؟؟ 

اخه محاله دیگه . تا من بیام اون مقداری که کم دارم جور کنم قیمتا بازم بالا رفته !

آره عزیزم سخته ولی فقط تو نیستی که این مشکل رو داری نصف مردم این مملکت غصه دارن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹