2777
2789
عنوان

خیلی غصه میخورم نمیشه ب این راحتی ها خونه بخریم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 63 پست

عزیزم غصه نخور 

باورت میشه یه سری ها حتی الان دیگه توانایی خونه اجاره کردن هم ندارن 

خدا لعنت کنه اینارو 

خدا ریششون رو خشک کنه 

امیدوارم به بدترین شکل ممکن از بین بره هر کسی مسبب این آشفتگیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مسکن مهر ننوشته بودین تا الان میتونستین تحویل بگیرین 

کی بود؟ مسکن ملی اطرافیان نوشتن هنوز خبری نیست اصلا ساختن یا نه . بلاتکلیف هستن.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

مشکلت مشکل همه ماست ...

ولی با این تفاوت که شما دارید گله میکنید ولی ما اومدیم که به شما امیدواری بدیم ...

باز خوبه شما آینده روشنه براتون میدونید یه ارثی دارید ...ما که پدرم شوهرم خودش و یه خونه که تقسیم بر تعداد بچه هاش بشه هیچی نمیشه باهاش انجام داد ..و همچنین پدر خودم 😄

ما هم ماشین نداریم انقدمممم بده چون همش باید ماشین از داداشاش بگیریم(میگه ک ما داداش هستیم خودمون حرف همو میدونیم ماشینم به اسم داداشمه خودش ماشین بهم میده زنش نباید حرف بزنه و بگه ماشین نمیدیم و فلان و من حرص میخورم از دستش) با ماشین بابامم میگه نمیام ولی خدا روشکر میکنم ک ما رسم داریم پسر میخاد زن بگیره باید خونش اماده یا نیمه اماده باشه

یکم بیا پایین شهر راحت بخر دیگه

ما پایین شهر میتونستیم ویلایی بخریم ولی بخاطر روابط اجتماعی همسرم نشد بریم 

۳ میلیارد راحت ویلایی میخری بخدا..ملک همیشه سود داره چه پایین شهر چه بالاشهر

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

کی بود؟ مسکن ملی اطرافیان نوشتن هنوز خبری نیست اصلا ساختن یا نه . بلاتکلیف هستن.

چطور نفهمیده بودین ده سال پیش هم بود الان دارن تحویل میدن. اطراف من خیلی ها گرفتن 

مسکن مهر قبل از مسکن ملی بود خیلی معروفه چطور شما نشنیدی

قبلا میشد با ۴۰۰میلیون یه واحد تمیز و دوخوابه خرید . قبلا ک میگم ۴۰سال پیش نه هاا. ۴سال پیش منظورمه ...

بله کاملا درسته  حرف شما

پولی که تا همین ۴-۵ سال پیش می شد باهاش خونه خرید الان با دو برابرش باید بدی برا رهن...

خدا برای همه سبب خیر بسازه الهی همه مستاجرها صاحب خونه بشن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.