اصلا جور نمیشه تا دوزار جمع میکنیم همه چی گرون میشه . امروز دهمین سالگرد ازدواجمونه همچنان مستاجریم .یه اپارتمان ۷۰ متری کم کم ۳میلیارده. هرجام رفتم مستاجری پا قدممون سبک بود سر سال فروختن ! یماه دیگه ام باز اثاث کشی داریم . دیگه نا جمع کردن وسایل رو ندارم😢😭😭 الان داشتم شست و شو میکردم یدفعه حالم بد شد از اینکه بازم باید برم جای دیگه کار کنم و تمیزکاریش کنم . جایی گ نمیدونم چجور قراره باشه! خلاصه هیچ امیدی ندارم ک بشه خونه بخریم .پدرمم یه خونه خودشون دارن یه یه خونه باغ . اما پدرشوهرمم اینا چندتا واحد نوساز دارن اصلا و ابدا قصد ندارن ب بچه هاش کمک کنه . ببخشید زیاد شد. دغدغه ام رو نوشتم کمی اروم بشم...چیزی ک واقعا این روزا مدام توی ذهنمه😞
ولی با این تفاوت که شما دارید گله میکنید ولی ما اومدیم که به شما امیدواری بدیم ...
باز خوبه شما آینده روشنه براتون میدونید یه ارثی دارید ...ما که پدرم شوهرم خودش و یه خونه که تقسیم بر تعداد بچه هاش بشه هیچی نمیشه باهاش انجام داد ..و همچنین پدر خودم 😄
ما هم ماشین نداریم انقدمممم بده چون همش باید ماشین از داداشاش بگیریم(میگه ک ما داداش هستیم خودمون حرف همو میدونیم ماشینم به اسم داداشمه خودش ماشین بهم میده زنش نباید حرف بزنه و بگه ماشین نمیدیم و فلان و من حرص میخورم از دستش) با ماشین بابامم میگه نمیام ولی خدا روشکر میکنم ک ما رسم داریم پسر میخاد زن بگیره باید خونش اماده یا نیمه اماده باشه