2777
2789
عنوان

صاحب خونه بد

552 بازدید | 44 پست

بچه ها ما ۵ ساله اینجاییم یعنی صدا از سنگ در میاد از ما نه ،هر سالم ۱۰۰ درصد رو اجاره میزارن،مام مجبوریم جابه جایی سخته میمونیم،خانواده من دورن خانواده شوهرمم سالی یبارم نمیان خونمون کلا رفتو امدو سرو صدا صفر،بعد اینا خودش ۴ تا بچه داره سه دختر یه پسر سرو صداشون وحشتناکه قبلا هم گفتم حتی شب قدر اینا پارتی گرفته بودن بزن بکوب من داشتم احیا میگرفتم،ساعت ۱۲ شب شرو میکنن به دادو بیداد و دنبال هم کردنو جیغای بنفش کشیدن،من دخترم ساعت۱۰ میخوابه خب بچه ها باید زود بخوابن اونا تازه ۱۲ شب آهنگو بزن بکوب میزارن،منم هیچوقت هیچی نگفتم،حالا دیشب بعد ۵ سال پسر برادر شوهرم اومد خونمون یه شب بمونه با دخترم بازی کنه خانوادش کار داشتن اولین بار بود بخدا،یکم بازی کردن دیدم سریع صاحب خونه پیام داد که سرو صداتون زیاده،انقدر دلم شکست که نگو هیچی بهش نگفتم،فقط لعنت کردم بهشون خدا جوابشونو بده،بنطرتون چیزی باید میگفتم؟

ما مستاجر داریم و خودمون سه نفریم ما یک آهنگ می‌ذاریم ده دقیقه مستاجر صداش در میاددد://آنقدر گاون

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مستاجر داریم و خودمون سه نفریم ما یک آهنگ می‌ذاریم ده دقیقه مستاجر صداش در میاددد://آنقدر گاون

والا ماهیچی نمیگیم هرچند بنظرم وقتی ادم جایی رو اجاری میکنه حق داره نظر بده ولی صاحب خونه ها فک میکنن مستاجر برده اس

والا ماهیچی نمیگیم هرچند بنظرم وقتی ادم جایی رو اجاری میکنه حق داره نظر بده ولی صاحب خونه ها فک میکن ...

حالا برای ما برعکسه مستاجر فکر کرده ما برده ایم داهاتیااا

حالا برای ما برعکسه مستاجر فکر کرده ما برده ایم داهاتیااا

من نمیدونم مستاجرای شما چجورین ولی ما ذاتا ادمای آرومی هستیم،میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،از بس ما هیچی نگفتیم پر رو شدن با یبار بازی کردن بچه ها پیام دادن واقعا اوج بی شخصیتی طرفو میرسونه

خب عزیزم اون صاحب خونه فکر میکنه حق داره ولی نمیدوته بابا طرف مفتی که نشسته کرایه میده 

دقیقا منم حرفم اینه الان اجاره ها پول یه حقوقه آدم انقدررر پول میده نتونه نفسم بکشه،یا میان میگن چرا کفشاتون دم دره با اینکه خونه آپارتمانی نیس ما همکفیم اونا بالان کلا دو واحده،بخدا مجبور شدیم بچه مردمو ببریم در خونشون یبار اورده بودن یروز پیشمون ها خیلی زشت شد

من نمیدونم مستاجرای شما چجورین ولی ما ذاتا ادمای آرومی هستیم،میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد ...

خب مودبانه باهاشون صحبت کنید اون روز به مستاجر مون گفتیم جاروبرقی نزنید چهار ظهر مامانش فحش داد نفرین کرد 😑

حالا ما همین مشکل و با مستاجرمون داریم صبح ساعت ۷ با بچش داد و بیداد سر آماده شدن و مدرسه رفتن داشت و گرومپ گرومپ رو سرمون راه میرفتن و بعضی وقتا فحشایی به بچه میدع که من خجالت میکشم یا نصف شب یادش میفتاد کاراشو بکنه مهموناش و ساعت ۲ با سروصدا بدرقه میکرد اینقدر هم تو مشکلاتش بدردش خوردیم و پول پیش ازش کم گرفتیم  ولی بی چشم و روئه تا میگیم صداتون بلنده سلیطه خانم میخواد بخورمون  بخدا کارایی براش کردم که خودش میگفت خواهرم برام نکرده ولی گربه کوره است شکر خدا چند  ماه بیشتر نمونده تا قراردادش  ..دوستمون گفت خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند قصه ی ماست .. انشالله همه ی مستاجرای با فهم و شعور صاحب خونه بشن 

خب مودبانه باهاشون صحبت کنید اون روز به مستاجر مون گفتیم جاروبرقی نزنید چهار ظهر مامانش فحش داد نفری ...

والا عجب مستاجرایی پیدا میشن،باید یدونه ازین مستاجرا ایشالا بعد از ما گیرشون بیاد تا حالیشون بشه و خدا حق مارو ازشون پس بگیره

والا عجب مستاجرایی پیدا میشن،باید یدونه ازین مستاجرا ایشالا بعد از ما گیرشون بیاد تا حالیشون بشه و خ ...

ببخشید غلط کردن بابام میخواد امسال بندازد شون بیرون هرچی میگیم میگه پول دادیم خب گدا گشنه اعصاب ما مهم تر از پول توعه

حالا ما همین مشکل و با مستاجرمون داریم صبح ساعت ۷ با بچش داد و بیداد سر آماده شدن و مدرسه رفتن داشت ...

پ مستاجر های شمام بده برای مام گاون😑اصلا همش میگه پول دادیم پول دادیم گدا گشنه هاااا بعد میگی مراعات کن فحش میده