2777
2789
عنوان

صاحب خونه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 44 پست
حالا ما همین مشکل و با مستاجرمون داریم صبح ساعت ۷ با بچش داد و بیداد سر آماده شدن و مدرسه رفتن داشت ...

الهی واقعا،خیلی از دیشب ناراحت شدم که پیام داد،دلم میخواست میگفتم شما تو شب قدر پارتی گرفتین ،۲۴ ساعت خدا بچه هاش همه بزرگن ها میدون دنبال هم دانشجو بچه دبیرستانی با جیغو داد میوه پرت میکنن به هم بعد میوفته جلو در ما چون در خونشونو نمیبندن،شب تا دیر وقت صدای آهنگ خارجیتون بالاس من چیزی میگم؟

ببخشید غلط کردن بابام میخواد امسال بندازد شون بیرون هرچی میگیم میگه پول دادیم خب گدا گشنه اعصاب ما م ...

من که هیچوقت نگفتم پول دادیم ولی واقعا ما اینهمه داریم اجاره میدیم یه مهمون نمیتونیم بعد ۵ سال دعوت کنیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هیچوقت نگفتم پول دادیم ولی واقعا ما اینهمه داریم اجاره میدیم یه مهمون نمیتونیم بعد ۵ سال دعوت ...

برای ماهرروز مهمون دارن همش جاروبرقی میزنه 😑😕

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
پ مستاجر های شمام بده برای مام گاون😑اصلا همش میگه پول دادیم پول دادیم گدا گشنه هاااا بعد میگی مراعا ...

دقیقا به قدری بی شخصیته این زن که شوهرم میگه هیچی بهش نگو اگر وسط حیاط وایساد دادوبیداد کرد آبرو ریزی کرد چکار کنیم .. بخاطر همین هیچی نمیگم دیگه خدا ازش نگذره ..لااقل اگر پول اجاره به ارزش خونه ازش گرفته بودیم یه جیزی میگفت اجاره میدم دلم میخواد ولی آخه بگو بی حیا فکر کن تو این دوره زمونه کی خونه مفت میده بهت اعصاب و روانشو هم میده له کنی فحاشی هم میکنی فقط میگم خدا ازش نگذره و آدمایی مثل خودش سر راهش قرار بده 

دقیقا به قدری بی شخصیته این زن که شوهرم میگه هیچی بهش نگو اگر وسط حیاط وایساد دادوبیداد کرد آبرو ریز ...

خب نباید کم بدین ما هم هرچی گفتن گفتیم باشه پررو شدن😅به نظرم بیرون شوند کنید تا کی قرار داد شون؟

الهی واقعا،خیلی از دیشب ناراحت شدم که پیام داد،دلم میخواست میگفتم شما تو شب قدر پارتی گرفتین ،۲۴ ساع ...

بخدا بعضیا چه مستاجر چه صاحب خونه شعور ندارن.. به حق همدیگه باید احترام بگذاریم حالا ما خودمون از اول مگه خونه داشتیم ماهم زمانی مستاجر بودیم آپارتمان نشین بودیم به قدری رعایت میکردیم الان این اومده کلا طلبکار شده ازمون اگر یه آوم با شخصیتی بود با صحبت حل میکردیم ولی انگار از جنگل اومده 

خب نباید کم بدین ما هم هرچی گفتن گفتیم باشه پررو شدن😅به نظرم بیرون شوند کنید تا کی قرار داد شون؟

دقیقا همین .. هرچی زو خراب کردن شوهرم گفت اشکالی نداره خودم درست میکنم سلیطه خانم دور برداشت خوشبختانه دو سه ماه دیگه تا قراردادش بیشتر نمونده 

دقیقا همین .. هرچی زو خراب کردن شوهرم گفت اشکالی نداره خودم درست میکنم سلیطه خانم دور برداشت خوشبختا ...

برای مام دو ماه مونده :))😅

تا چند ماه خونه رو یعد از این خانم اجاره نمیدیم بس که دلمون خون شد😣 خدا آدم بی آبرو رو سر راه کسی ن ...

اره بخدا قشنگ درک میکنم اینا میخواستم پارسال ده میلیون بیشتر بدن می‌گفت آیفون تصویری بزنید آخه از داهات اومده یک عالمه توقع دارند 😅

اره بخدا قشنگ درک میکنم اینا میخواستم پارسال ده میلیون بیشتر بدن می‌گفت آیفون تصویری بزنید آخه از دا ...

مال ما هم مال روستاست .. خونه پدریش اونجاست حالا بعد از اینجا بره کرایه بالا اجاره کنه حالش بیاد سر جاش .. خدا میدونه من بخاطر رضای خدا بهش خونه دادم ولی نقره داغم کرد 

مال ما هم مال روستاست .. خونه پدریش اونجاست حالا بعد از اینجا بره کرایه بالا اجاره کنه حالش بیاد سر ...

😕😕چطوری میخواهید بگین برن