بچه ها ما ۵ ساله اینجاییم یعنی صدا از سنگ در میاد از ما نه ،هر سالم ۱۰۰ درصد رو اجاره میزارن،مام مجبوریم جابه جایی سخته میمونیم،خانواده من دورن خانواده شوهرمم سالی یبارم نمیان خونمون کلا رفتو امدو سرو صدا صفر،بعد اینا خودش ۴ تا بچه داره سه دختر یه پسر سرو صداشون وحشتناکه قبلا هم گفتم حتی شب قدر اینا پارتی گرفته بودن بزن بکوب من داشتم احیا میگرفتم،ساعت ۱۲ شب شرو میکنن به دادو بیداد و دنبال هم کردنو جیغای بنفش کشیدن،من دخترم ساعت۱۰ میخوابه خب بچه ها باید زود بخوابن اونا تازه ۱۲ شب آهنگو بزن بکوب میزارن،منم هیچوقت هیچی نگفتم،حالا دیشب بعد ۵ سال پسر برادر شوهرم اومد خونمون یه شب بمونه با دخترم بازی کنه خانوادش کار داشتن اولین بار بود بخدا،یکم بازی کردن دیدم سریع صاحب خونه پیام داد که سرو صداتون زیاده،انقدر دلم شکست که نگو هیچی بهش نگفتم،فقط لعنت کردم بهشون خدا جوابشونو بده،بنطرتون چیزی باید میگفتم؟
حالا ما همین مشکل و با مستاجرمون داریم صبح ساعت ۷ با بچش داد و بیداد سر آماده شدن و مدرسه رفتن داشت ...
الهی واقعا،خیلی از دیشب ناراحت شدم که پیام داد،دلم میخواست میگفتم شما تو شب قدر پارتی گرفتین ،۲۴ ساعت خدا بچه هاش همه بزرگن ها میدون دنبال هم دانشجو بچه دبیرستانی با جیغو داد میوه پرت میکنن به هم بعد میوفته جلو در ما چون در خونشونو نمیبندن،شب تا دیر وقت صدای آهنگ خارجیتون بالاس من چیزی میگم؟
دقیقا به قدری بی شخصیته این زن که شوهرم میگه هیچی بهش نگو اگر وسط حیاط وایساد دادوبیداد کرد آبرو ریزی کرد چکار کنیم .. بخاطر همین هیچی نمیگم دیگه خدا ازش نگذره ..لااقل اگر پول اجاره به ارزش خونه ازش گرفته بودیم یه جیزی میگفت اجاره میدم دلم میخواد ولی آخه بگو بی حیا فکر کن تو این دوره زمونه کی خونه مفت میده بهت اعصاب و روانشو هم میده له کنی فحاشی هم میکنی فقط میگم خدا ازش نگذره و آدمایی مثل خودش سر راهش قرار بده
الهی واقعا،خیلی از دیشب ناراحت شدم که پیام داد،دلم میخواست میگفتم شما تو شب قدر پارتی گرفتین ،۲۴ ساع ...
بخدا بعضیا چه مستاجر چه صاحب خونه شعور ندارن.. به حق همدیگه باید احترام بگذاریم حالا ما خودمون از اول مگه خونه داشتیم ماهم زمانی مستاجر بودیم آپارتمان نشین بودیم به قدری رعایت میکردیم الان این اومده کلا طلبکار شده ازمون اگر یه آوم با شخصیتی بود با صحبت حل میکردیم ولی انگار از جنگل اومده
اره بخدا قشنگ درک میکنم اینا میخواستم پارسال ده میلیون بیشتر بدن میگفت آیفون تصویری بزنید آخه از دا ...
مال ما هم مال روستاست .. خونه پدریش اونجاست حالا بعد از اینجا بره کرایه بالا اجاره کنه حالش بیاد سر جاش .. خدا میدونه من بخاطر رضای خدا بهش خونه دادم ولی نقره داغم کرد