2777
2789
عنوان

صاحب خونه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 44 پست
اره بخدا قشنگ درک میکنم اینا میخواستم پارسال ده میلیون بیشتر بدن می‌گفت آیفون تصویری بزنید آخه از دا ...

بنظرم جالب نیس هی بگید داهات داهات،والا بعضی داهاتیا صد رحمتشونه به شهریا،این اخلاقای زشت مستاجرت بخاطر دهاتی بودنشون نیس،چون الان ما شهریم صاحب خونمونم شهریه اخلاقاش مثل ندید بدیدای بدبخته واقعا تازه بدوران رسیده ان انگار درو دیواراشون رو میخوان با خودشون ببرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت نمیره بالا خونه اونا بازی کنه؟ گناه داره تنها بمونه اون بالا پر بچه باشه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
دخترت نمیره بالا خونه اونا بازی کنه؟ گناه داره تنها بمونه اون بالا پر بچه باشه

نه نمیره ،کلا چون پسر دارن نمیفرستمش چون اونا جز پسرش که مدرسه رو هستو دبستانی باقی بچه هاش بزرگن ،والا دخترم واقعا گناه داره بعد عمری پسر عموش اومد یکم بازی کردن که اینجوری کرد اون خانم،بردیم گذتشتیمش خونش دخترم ازون لحظه دپرسه همش گریه میکنه

نه نمیره ،کلا چون پسر دارن نمیفرستمش چون اونا جز پسرش که مدرسه رو هستو دبستانی باقی بچه هاش بزرگن ،و ...

وا ،چرا بردی گذاشتی خونش، اینقدر ضعیف و بی زبون نباش، برو بیار بچه رو بزار با بچه ات بازی کنه،پنج ساله نشستی تحمل میکنی برو یه خونه دیگه برو آپارتمان بهتر از اینجور خونه هاس که همش با صاحب خونه چش تو چشم میشی،

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نه نمیره ،کلا چون پسر دارن نمیفرستمش چون اونا جز پسرش که مدرسه رو هستو دبستانی باقی بچه هاش بزرگن ،و ...

ماهی چقدر اجاره میدید امسال؟

وا ،چرا بردی گذاشتی خونش، اینقدر ضعیف و بی زبون نباش، برو بیار بچه رو بزار با بچه ات بازی کنه،پنج سا ...

خب عزیزم منم دلایلی دارم برا اینکه مجبورم اینجا بشینم،یکی اینکه پول پیشم کمه،بعد مدرسه دخترم اینجاس،بعد وسایلم خیلی زیادن جابه جاییم سخته،بعد یه ملکی خریدیم یکم کار قانونی داره نشستیم اونجا تا مشکل اون حل بشه ایشالا پول دستمون بیاد ازینجا راحت بریم یجای دائم ،مجبورم بخدا مجبورم دست پیشو بگیرم 

کجایی عزیزم ؟ چقدر شما مثل منی  همه چی به خاطر پول پیش تحمل میکنم الان کرایه رو۳ تومن گذاشته رو ...

من اصفهانم گفته ۹ تومن انقدرررر از دیروز طرفو نفرین کردم که نگو،چون ما خیلی آرومو بی صداییم خیلی زیاد ،بعد طرف اومده با حالت طلبکارانه انگار مفتی نشستیم کلی شرطو شروطم گذاشته 

امسال حا به جا بشید مطمئن باش یکی مثل خودشون به پستشون میخوره روزی هزار بار به غلط کردن میفتن

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

امسال حا به جا بشید مطمئن باش یکی مثل خودشون به پستشون میخوره روزی هزار بار به غلط کردن میفتن

آره عزیزم میدونم خدا آه مارو ازینا خواهد گرفت،مشکل من اینه مجبوری هر جوری شده با خفت هم شده امسالو اینجا بمونم چون اصلا پول پیش نداریم شاید خدا فرجی کرد یه طلب داریم اونو امسال بهمون بدن بریم

حالا برای ما برعکسه مستاجر فکر کرده ما برده ایم داهاتیااا

عزیزم چقدر بد دهن هستی ..گاو..دهاتی..البته اینا صفات بدی نیستند.. شما منظور بدی ازشون داری..یه خونه داری فقط..