2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی خرابه دلم مرگ میخواد

619 بازدید | 26 پست

چن بار تاپیک زودم راجع ب مشکلم صبح با تپش قلب شدید بیدار شدم بیماری افسردگی و اختلال خلقی دارم ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوز به ظاهر شوهرم گیر میدم خصوصا قد و هیکلش ک نسبت ب مردای دیگه کوتاه تره ی بچم دارم چیکار کنم نمیتونم آروم شم شرایط جداییرم ندارم خیلی دارم عذاب میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کار اشتباهی میکنی ب شوهرت این حرفارو میزنی .دارب اعتماد به نفس یک نفرو میگیری . افسردگی یعنی خو ...

تحت نظر دکترم دیگه خسته شدم خودمم دائما مقایسش میکنم بیرون رفتن برام عذاب شده خداییش همه جوره خوبه شوهرم بعد ازدواج موهای جلوی سرش ریخت ی ی کمیم شکم کرد ک بخاطر قد کوتاهش بد نشون میده 

شماخودت چندی؟ اگرازشمابلندتره گیرنده

۱۵۴ اره از من بلندتره ولی وقتی میرم بیرون میبینم پسرا چقد بلندن یا مو دارم این نداره دیوونه میشم حس میکنم دوسش ندارم ک اینطوریم وقتم نداره بره باشگاه قصد کاشت مورو داره

اگه ادمه خوبیه اذیتش نکن 

همه چی قیافه نیست

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

با اجازه اسی:

ببخشید عکس پسرخاله مونده تو این تاپیک لینکش لطفا گزارش بزنید ممکنه شناسایی شم آبروم بره مرسی ۱۰ نفر گزارش بزنن بی زحمت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10980673&slug=بیاین-عکس-پسر-خالمو-بزارم-بگین-خوشگله-یا-ن-بهش-چند-میخوره&postId=288545000