2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی خرابه دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 26 پست
با اجازه اسی: ببخشید عکس پسرخاله مونده تو این تاپیک لینکش لطفا گزارش بزنید ممکنه شناسایی شم آبروم ب ...

منم همین مشکل واسم پیش اومد رو لینک ریپلای زدن. یه تاپیک سیاسی زدم کل کاربریم ترکید توام همین کارو بکن. تاپیک اصلا حذف نمبکنن قبلا امتحان کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بی خیال 

حالا اونای که شواهراشون قد بلندن و خوشتیپ اکثرا 

مینالن میگن دخترا نگاشون میکنن 

یا میترسن میگن خیانت نکنن

دیگه همه یه جوری درگیره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الههی بگردم چون منم واسه همین جدا شدم الان ترامش دارم البته اخلاقشم سگ بود

واقعا بخاطر قد و هیکل؟؟ن همه چیش عالیه منم ی بچه دارم خانوادمم حمایتم نمیکنن میگن دلیلت مسخرس ولی حس میکنم دوسش ندارم ک انقد ازش ایراد میگیرم

شوهرم ۳۲ سالشه ۴،۵ سالی میشه کم پشت شده بود الان ک بیشترش رفته خودش قصد کاشت داره 

هرکی یک مشکلی داره نه طاهر ی فراتر از این

درونی و باطنی

خدا به همه آرامش بده

و دل خوش

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

واقعا بخاطر قد و هیکل؟؟ن همه چیش عالیه منم ی بچه دارم خانوادمم حمایتم نمیکنن میگن دلیلت مسخرس ولی حس ...

من نفرت داشتم حالا داستانش طولانیه ولی اگه نفرت نداشتم با اخلاقش کنار می اومدم ولی بخاطر نفرتم اذیتش میکردم 

من نفرت داشتم حالا داستانش طولانیه ولی اگه نفرت نداشتم با اخلاقش کنار می اومدم ولی بخاطر نفرتم اذیتش ...

بچم دارین؟من بخاطر مشکل افسردگیم میدونم جدا شم حالم بدتر میشه و اینکه بچمم ازم میگیره

بچم دارین؟من بخاطر مشکل افسردگیم میدونم جدا شم حالم بدتر میشه و اینکه بچمم ازم میگیره

یک جمله عالی هست که میگع 

یا شرایطو قبول کن و دیگه بپذیر و اگه نمیتونی 

شرایطو تغییر بده 

و گرنه حسرت نخور