2777
2789
عنوان

ب بچتون اجازه میدید قلیون بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

من معتقدم بچه باید تو خونه همه جیو تجربه کنه تا تو خیابون بادوستاش دنبالش نره که به علاوه ی قلیون چهار چیز دیگه رم بهش بدن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من که پسر ندارم ولی اگه داشتم اجازه نمیدادم.البته که میدونم حریفشم نمیشدم بچه های الان مطیع نیستن.من نگرانم چجوری میتونم فردا روزی دخترمو از اینجور مسائل دور نگه دارم

من حتی به خودمم این اجازه رو نمیدم😊

هر رستورانی میری همه دارن قلیون میکشن خیلی زیاد شده

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
من که بچه ندارم ،ولی واقعا اگه داشتم یه چک میزدم تو صورتش!والا به خدا اولش قلیون بعدش چیزای دیگه

ن فقط قلیون

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

کدوم مادری هست راضی بشه ریه بچه اش خراب شه 

این دیگ روشنفکری نیست بگی خودش باید تصمیم بگیره مگه رشته تحصیلیه 

این عین بی مبالاتی و بی مسئولیتی ی مادر پدره که به هیچ جاشون بر نخوره بچه شون قدمی به دود نزدیک شه

نمی‌دونم بعضیا چرا اینقدر بی اهمیت هستن به این قضیه

قلیوون کشیدن که برای بزرگترا هم کار چیپ و مزخرفیه وای به حال بچه 

۸ ۹ ساله قلیون بکشه😐نه خودم میکشم نه همسرم ، بچمم اجازه نداده بکشه 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂