florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5790 عنوان ریزش مو شدید... توروخدا راهکار بدین 4580 بازدید | 64 پست سلام خانوما ، موهام رسماً داره الک میشه اونقدر موهام میریزه بخدا دیوونه شدم ، قبلا اینطور نبودم الان دست به موهام میزنم نصفش میریزه وای وای دارم دیوونه میشم خدا😭 توروخدا بگین چیکارکنم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1402/03/01 | 09:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5790 عزیزم ازمایش دادی؟ ممکنه از تیروییدت باشه علایم غیر از ریزش مو هم برا تیروئید داشتم ولی آزمایش دادم نرمال بود درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
مهشیدسحرخیز عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 2094 رزماری بجوشون،صاف کن آبش رو با قطره چکون بزن ب کف سرت تا دوروزه هم تو یخچال میمونه خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6201 منممممم دارم سکته میکنم حالم از موهام بهم میخوره😭💔🤦🏻♀️ یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7929 تنبلی تخم دانهورمونایناهم آزمایش دادی؟ و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5790 منممممم دارم سکته میکنم حالم از موهام بهم میخوره😭💔🤦🏻♀️ رفته بودم حموم اونقدر موهام ریخت رسماً دارم دیوونه میشم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
مهشیدسحرخیز عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 2094 منم کچل شدم قراره یکماه اینکار رو روزی دوبار انجام بدم خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7929 رزماری بجوشون،صاف کن آبش رو با قطره چکون بزن ب کف سرت تا دوروزه هم تو یخچال میمونه واقعا تاثیر داره؟ و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5790 تنبلی تخم دان هورمون ایناهم آزمایش دادی؟ تنبلی مگه علائم اش از نامنظمی قاعدگی اینا نیست ؟ من اصلا پریودم نامنظم نیست کاملا منظمه ...آزمایش تیروئید دادم مشکلی نبود🥲🤦🏻♀️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
badgirl_1379 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2666 موهای منم خیلیییی میریزه میرم حموم موهامو که میشور کف دستم پر مو میشه میام دائم تو خونه مو جمع میکنم قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5790 منم کچل شدم قراره یکماه اینکار رو روزی دوبار انجام بدم تاثیر داره آخه ؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
مهشیدسحرخیز عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 2094 واقعا تاثیر داره؟ من س چهار روزه میزنم راضی ام و میخام ادامه بدم خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5790 موهای منم خیلیییی میریزه میرم حموم موهامو که میشور کف دستم پر مو میشه میام دائم تو خونه مو جمع ... تو حموم بگم نزدیک چهار پنج بار کف دستم پرمو شد باورتون نمیشه 🥲 من قبلا موهام نمیریختتت درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
مهشیدسحرخیز عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 2094 تاثیر داره آخه ؟ تو همین چندروز اثر داشت خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم