2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید... توروخدا راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 64 پست
من غیر از حموم موهام زیاد نمیریزه فقط کش مو موهامو میکشه میریزه که اونم تصمیم گرفتم کلیپس بزنم

من قبلن موهامو دم اسبی میبستم همیشه هم کش مو میبندم منم میگم واسه کلیپس بخرن واقعا سخته شدم بنظرم باید رو ریشه موهامون کار کنیم تا قوی شن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تنبلی سونو باید داد آزمایش هورمون زنانه دادی؟

نه 

من فقط شونزده سالمه واسه سونو و این آزمایشا خجالت میکشم 🤦🏻‍♀️

ممکنه از استرس باشه ؟ چون استرس بییییش از حد دارم سر درس

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
من تنبلی دارم ولی واقعا داروهای زنان تاثیری نداشته رو کنترل و درمانش  دارم رسما کچل میشم دیگه

میگما داروها دیگه اصل نیستن بخدا 

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
من قبلن موهامو دم اسبی میبستم همیشه هم کش مو میبندم منم میگم واسه کلیپس بخرن واقعا سخته شدم بنظرم با ...

آره کش خیلی می‌کشه

من نمیدونم چرا باید ریشه موهام ضعیف بشه رنگ مو اینا هم نذاشتم که آخه خیلیم مراقبت میکنم از موهام

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
نه   من فقط شونزده سالمه واسه سونو و این آزمایشا خجالت میکشم 🤦🏻‍♀️ ممکنه از استرس باشه ...

اره‌ممکنه ..

به منم‌گفت شاید از استرس باشه..

منم موهام ریزش شدید داره..همین هفته ی قبل رفتم دکتر

دیگه نمیام سایت
نه   من فقط شونزده سالمه واسه سونو و این آزمایشا خجالت میکشم 🤦🏻‍♀️ ممکنه از استرس باشه ...

منم تو ۱۶سالگی کیست داشتم

ربطی ب سن نداره

هرکسی رحم داشته باشه تو هرسنی ممکنه براش پیش بیاد

بله استرس هم هست

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
من از مکمل های هیبروویت و بیوتین جواب گرفتم ، دوره سه ماهه داره ، کاملا قط شد ریزشم

هیروویت؟🥺خدا خیرت بده امتحان میکنیم ببینیم چی میشه مرسی 

هیروویت؟🥺خدا خیرت بده امتحان میکنیم ببینیم چی میشه مرسی 

اره ،ولی دیگ سه ماهو باید مرتب بخوریااا

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
آره کش خیلی می‌کشه من نمیدونم چرا باید ریشه موهام ضعیف بشه رنگ مو اینا هم نذاشتم که آخه خیلیم مراقب ...

منم شاید بخاطر استرسه 😭💔وای خدایا خودت بهمون کمک کن

اره ،ولی دیگ سه ماهو باید مرتب بخوریااا

از کی ریزشت قطع شد؟😭💔من تحمل ندارم سه تا مکمل می‌خوردم ب کمپلکس و یکی دیه هم منزگ اینا نمی‌دونم چی بود زینک هم میخوردم ی مدت خوب شدم ولی بازم... کلیه م درد میاد وقتی اینا رو میخوردم

دیگه کم آوردم میرم آزمایش هورمونی میدم میگه هیچ دردت نیست تو سونو ولی کیست و تنبلی دارم داروهم بی فا ...

اسپیداکتون خوردی؟

دیگه کم آوردم میرم آزمایش هورمونی میدم میگه هیچ دردت نیست تو سونو ولی کیست و تنبلی دارم داروهم بی فا ...

خدا بهت صبر بده 😔💔 من کم خونی و استرس شدید دارم بنظرت منم کیست و تنبلی دارم؟پریم منظمه خیلی هم زیاد میاد