2777
2789
یادتونه  خفمون کردن ارزون شده بخرید مرغداری ها دارن ورشکست میشن.  الان که هم نیست هم هر ر ...

تن ماهی شده ۷۰ تومن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش عزیزم اخه سالهاس دوسش دارم هرکاری کردم نتونستم فراموشش کنم باباش یه ساختمون چندطبقه داشت مینداخت ...

منم شوهرم ارشد بالینی داره من خودمم ارشد دارم ولی بیکارم کار نیست انشالله بتونید مهاجرت کنید و هرکی دلش میخواد بتونه بره ما هم ارزومون مهاجرته اگه از گرسنگی نمیریم 

خدایاشکرت
باش عزیزم اخه سالهاس دوسش دارم هرکاری کردم نتونستم فراموشش کنم باباش یه ساختمون چندطبقه داشت مینداخت ...

دور از جون ان شاالله خوشبخت بشین . سعی کن خودتم ی کاری پیدا کنی دیگه ی نفر نمیتونه خرج ی خونه رو بده باید همه کار کنیم تا خرج ی نفر بشه🥲🥲🥲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
من دلم خون واسه فقرا وقتی میبینم سرنوشتشون اینه گریه ام میگیره آخه چرا 😔😔😔

دیروز تو یه فروشگاه یه خانومه حسابش میشد 90 هزار تومن تو کارتش 92 تومن بود کارتش نکشید بیچاره کالباس خریده بود بچشم کنارش بود دوتا کارت دیگشو داد خالی بود کارتش دقیق90 نمیکشید ماست گذاشت زمین نون گذاشت زمین خالی کرد اخرش گذاشت رفت دلم کباب شد 

خدایاشکرت
من دلم خون واسه فقرا وقتی میبینم سرنوشتشون اینه گریه ام میگیره آخه چرا 😔😔😔

عزیزم تو دلت خیلی پاکه میبینم چقدر حس انسان دوستانه داری ولی غصه نخور خدای ماهم بزرگه بالاخره خودش درد میده دواش هم میده 

منم شوهرم ارشد بالینی داره من خودمم ارشد دارم ولی بیکارم کار نیست انشالله بتونید مهاجرت کنید و هرکی ...

مرسی عزیزم آلمان خیلی نیروکار میخواد مهاجرت بهش راحتتر درحد ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیون پول کافی برای مهاجرتش انشاالله شماهم مهاجرت کنین گلم

دیروز تو یه فروشگاه یه خانومه حسابش میشد 90 هزار تومن تو کارتش 92 تومن بود کارتش نکشید بیچاره کالباس ...

آخی😔😔😔😔

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دیروز تو یه فروشگاه یه خانومه حسابش میشد 90 هزار تومن تو کارتش 92 تومن بود کارتش نکشید بیچاره کالباس ...

😭😭😭😭😭😭خیلی سخته 

مرسی عزیزم آلمان خیلی نیروکار میخواد مهاجرت بهش راحتتر درحد ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیون پول کافی برای مهاجرتش ا ...

شرایط مهاجرتش چطوریه میشه یکم توضیح بدی 

خدایاشکرت