2777
2789
عزیزم تو دلت خیلی پاکه میبینم چقدر حس انسان دوستانه داری ولی غصه نخور خدای ماهم بزرگه بالاخره خودش د ...

عزیز دلمی خوبتر از خوبتری♥♥

بله عزیزم خدا بزرگه ان شالله خودش به داد همه میرسه

من نمیتونم ناراحت نشم😔

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلمی خوبتر از خوبتری♥♥ بله عزیزم خدا بزرگه ان شالله خودش به داد همه میرسه من نمیتونم ناراحت ن ...

فدات گلم 🌹🌹

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شرایط مهاجرتش چطوریه میشه یکم توضیح بدی 

یه دوره هس به اسم آوسبیلدونگ  رشته ها مختلف داره اما پرستاری راحتتر مدرکت کافی دیپلم باشه تمکن مالی هم نمیخواد فقط مدرک B2 زبان آلمانی میخواد بعد که ویزات اومد رفتی آلمان هم بهت حقوق میدن بیشتر جمعیت المان سالمندشده خیلی پرستارنیازدارن لازمم نیس پرستاری خونده باشه با مدرک دیپلم میشه رفت تو نت سرچ کن آوسبیلدونگ اطلاعاتش راجبش میاد تا چهل سال میگیرن ولی هرچی سنت کمتر بهتر

من که تعلیق میشم اخرش 😅😅

خدا نکنه عزیزم.

صداقتش من ولایی  ام و دوستدار حضرت آقا و این نظامم

ولی واسه گرونی نمیتونم ساکت بمونم واقعا مشکل بزرگی هست

باید چاره ای بکنن 

خدا نکنه عزیزم. صداقتش من ولایی دوستدار حضرت آقا و این نظامم ولی واسه گرونی نمیتونم ساکت بمونم واق ...

خدا خودش کمک کنه فقط واقا هر چه زودتر بیان 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم. ولی کسانی هستن که ب اسم ایشون هزار غلط و میکنن. چرا نوه ی ۴ ساله ی ادم پست و مقام دار باید کشتی ...

عزیزم بیا چیزی نگیم الان بحث میشه

خدا خودش سبب خیر و برکت برای همه بسازه

مخصوصا مستاجرها

اخه یه نفر چقدر کار کنه چقدر درامدداشته باشه که هم خرج خانواده بگذره هم کرایه خونه بده هم پول جمع کنه برا پول پیش سال این ه ش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.