2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصری داشتم به شوهرم میگفتم قبلا میخواستم برم خرید خونه جمع جور میکردم میگفتم از خرید میام یه عالمه وسیله میخرم خونه شلوغ تر نشه بعد تا وسیله ها جاگیر میکردم چقدر طول میکشید الان میری یه عالمه پول میدی دو تا پلاستیک میای خونه من میشینم نزدیک نیم ساعت با چادر کنارشون میگم خدایا چی خریدم اینقدرشد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از اول ماه میگیم کی سر برج میرسه واقعا دیگه اوضاع خیلی خیلی بدتر شده

دقیقا بعد دوم میشه پول نداریم هر ساعت بدتر میشه ادم ب هیچچی نمیرسه فقط اجاره و خرج شکمتو در بیاری باید ذوق کنی دیگه ب لباسو گشتنو تفریحو فلان نمیرسه

عصری داشتم به شوهرم میگفتم قبلا میخواستم برم خرید خونه جمع جور میکردم میگفتم از خرید میام یه عالمه و ...

اره بخدا مخصوصا یکی دو ماهه خیلی بدتر شده هیچوقت به این صورت فشار اقتصادی رو حس نکرده بودم واقعا اعصابم خورده 

خدایاشکرت
عصری داشتم به شوهرم میگفتم قبلا میخواستم برم خرید خونه جمع جور میکردم میگفتم از خرید میام یه عالمه و ...

لعنت ب باعث و بانیش که مردمو بیچاره کردن کار میکنی یا نمیکنی بازم نیس

دقیقا بعد دوم میشه پول نداریم هر ساعت بدتر میشه ادم ب هیچچی نمیرسه فقط اجاره و خرج شکمتو در بیاری با ...

من از کی میخوام دوتا دونه تیشرت بخرم واسه خونه بعد میگم بذا واجبارو واجب کنم حالا با کهنه هام سر کنم واقعا خیلی ناراحت کنندست

خدایاشکرت
لعنت ب باعث و بانیش که مردمو بیچاره کردن کار میکنی یا نمیکنی بازم نیس

والا اینستارو باز میکنی همه مرفه بی دردن تو گشت و گذار و تفریحن نمیدونم شاید فقط یه چند تایی ماها اوضاعمون خوب نیست

خدایاشکرت
من از کی میخوام دوتا دونه تیشرت بخرم واسه خونه بعد میگم بذا واجبارو واجب کنم حالا با کهنه هام سر کنم ...

ما با کهنه سر میکنیم ولی بچه هامون پسرم ک یتیمه تنها دلخوشیش منم اوج بلوغ تا کی بگم ندارم نخور ندارم نپوش ندارم نگرد بخدا ادم دیوونه میشه

اره بخدا مخصوصا یکی دو ماهه خیلی بدتر شده هیچوقت به این صورت فشار اقتصادی رو حس نکرده بودم واقعا اعص ...

اره خیلی اوضاع خرابه بخدا ما فریزر مون خالیه تو این یک ماه یه دونه مرغ خریدم دو بار درستش کردم بقیه اش عدسی لوبیا املت دمپختک ماکارانی کوکو اینا درست کردم ناشکری نمیکنم همیشه میگم شکر ولی اخه چرا باید این طور باشیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜