میفهمم من ۲۰ روز شوهرم بیکار بود تازه ۶ روزه میره کار نمیدونی چی کشیدم این ۲۰ روز پول قند هم نداشتیم ...
باز خداروشکر ک کار پیدا کرده انشاالله خدا روزیتونو زیاد کنه عزیزم حقوق ک میدن اول روغنو مایحتاجو بگیر ماها ک بچه داریم حداقل بتونیم شکمشون رو با چیزای ساده پر کنیم
الهی عزیزم میفهمم چی میگی کاملا چون این شرایطو خودمم دیدم
یعنی تو زندگی شاید کم می اوردیم ولی اینکه هیچی هیچی نداشته باشیم نه خیلی شرایط بدی بود چقدر گریه میکردم نه برا خودم میگفتم بچه هام گناه دارن دیگه ابنقدر خدا قسم دادم چون واقعا میگفتم خدایا نره سرکار چیکار کنیم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم کاش میشد مادرتون زنده باشن بخدا میام دپرس خیره میشم به وسیله ها فاکتور دوباره حساب میکن ...
میفهممت عزیزم.نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم ولی خب همیشه میگم زورمون به چیزی اگه نمیرسه باید بپذیریمش چون اتحاد نداریم و چه تلخه این پذیرفتن .خدا کمکت کنه انشالله .من مشکلم این نیست ولی خب با گوشت و پوست و استخوونم درکت میکنم چون خونه ی پدریم اینجوری بودیم .هر کس یه دردی داره دیگه دنیای کوفتی همینه
در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترکیک جرقه میتونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
بخدا یه وقتا کچیزی گرون میشه من به همسرم میگم نخر بذار ارزون شه همه بتونن بخرن.ما نمیخریم ولی میریم بیرون حالا مثلا محله ی پایین تر میبینیم کسی که پول اون مثال مرغ براش زیاده او صف وایساده چندتا بخره انبار کنه🤦خب حالا گیرم اینارم خریدی و خوردی بلاخره تموم میشه باید دوباره گرون بخری دیگه با شعور