2777
2789
چقدر دلم خواست خونتون باشم باهم چای بخوریم درد دل کنیم.حس جمله ی با‌چادر از خرید اومدنتون منو یاد جو ...

عزیزم کاش میشد مادرتون زنده باشن 

بخدا میام دپرس خیره میشم به وسیله ها فاکتور دوباره حساب میکنم اون موقع از خرید کردن حالم خوب میشد انرژی میگرفتم الان فقط حس افسردگی بهم دست میده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ی حبوبات رو جایگزین میکردیم خودمون رو گول میزدیم پروتئین داره اونم شد صدو خرده ای

😭😭واقعا دیگه بسه کشش نداریم از گرسنگی باید بمیریم تا دست بردارن 

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم من ۲۰ روز شوهرم بیکار بود تازه ۶ روزه میره کار نمیدونی چی کشیدم این ۲۰ روز پول قند هم نداشتیم ...

باز خداروشکر ک کار پیدا کرده انشاالله خدا روزیتونو زیاد کنه عزیزم حقوق ک میدن اول روغنو مایحتاجو بگیر ماها ک بچه داریم حداقل بتونیم شکمشون رو با چیزای ساده پر کنیم

الهی عزیزم میفهمم چی میگی کاملا چون این شرایطو خودمم دیدم 

یعنی تو زندگی شاید کم می اوردیم ولی اینکه هیچی هیچی نداشته باشیم نه خیلی شرایط بدی بود چقدر گریه میکردم نه برا خودم میگفتم بچه هام گناه دارن دیگه ابنقدر خدا قسم دادم چون واقعا میگفتم خدایا نره سرکار چیکار کنیم 

اوضاع بشدت بده ما داریم نابود میشیم بخدا حقوق هم نداریم کارگر روز مزد  بچم هوس گیلاس کرده حتی ربع کیلوشم نمیتونم بخرم خسته شدم ازین زندگی

زخمی را که نچشیده ای تمسخر نکن.💔.. دراین دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست♥️
یعنی تو زندگی شاید کم می اوردیم ولی اینکه هیچی هیچی نداشته باشیم نه خیلی شرایط بدی بود چقدر گریه میک ...

درکتون میکنم ماالان تو همچین وضعی هستیم میره سر کار اما اصلا نمیرسه

زخمی را که نچشیده ای تمسخر نکن.💔.. دراین دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست♥️
عزیزم کاش میشد مادرتون زنده باشن  بخدا میام دپرس خیره میشم به وسیله ها فاکتور دوباره حساب میکن ...

میفهممت عزیزم.نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم ولی خب همیشه میگم زورمون به چیزی اگه نمیرسه باید بپذیریمش چون اتحاد نداریم و چه تلخه این پذیرفتن .خدا کمکت کنه انشالله .من مشکلم این نیست ولی خب با گوشت و پوست و استخوونم درکت میکنم چون خونه ی پدریم اینجوری بودیم .هر کس یه دردی داره دیگه دنیای کوفتی همینه

درخواست دوستی نمیپذیرم
باز خداروشکر ک کار پیدا کرده انشاالله خدا روزیتونو زیاد کنه عزیزم حقوق ک میدن اول روغنو مایحتاجو بگی ...

روغن و برنج داشتم با لوبیا وعدس اگه اینا نبودن که دیگه هیچی نابود میشدیم دیگه پیاز سیب زمینی اینا نداشتیم مجبور شدم قرض کنم از داداشم 

گرونی که رسما پدرمونو درآورده 

خسته شدیم از مخارج سنگین و درآمد کم  

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
الهی عزیزم 😭خدا هیچ پدر مادری رو شرمنده بچش نکنه واقعا خیلی سخته بچه منم هی ماشین کوچیک شارژی بچه ه ...

من پسرم ۴ سال پیش گفت دوچرخه ۲۶ میخوام براش خریدیم ولی الان برا دخترم توانش نداریم خیلی گرون شدن 

دقیقا باید همه متحد باشند

بخدا یه وقتا ک‌چیزی گرون میشه من به همسرم میگم نخر بذار ارزون شه همه بتونن بخرن‌.ما نمیخریم ولی میریم بیرون حالا مثلا محله ی پایین تر میبینیم کسی که پول اون مثال مرغ براش زیاده او صف وایساده چندتا بخره انبار کنه🤦خب حالا گیرم اینارم خریدی و خوردی بلاخره تموم میشه باید دوباره گرون بخری دیگه با شعور

درخواست دوستی نمیپذیرم