2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی

یعنی چی داره سوالم واضحه؟!!!!

میگم‌بعد رابطتون خودتونو نمیشورین؟یا از کرم استفاذه نمیکردید؟

اکه همسرتون بهتون اطمینان دارن،شاید خودشون کاری کرده باشن شما چون حساس تر بودیذ سریع زیگیل در اوردید

ن میگم چطور انجام میدن من انجام بدم ک بینم زگیل دارم یا ن

اها میفهمن ک زیگیل هست یا ن خوبه ولی من تا حالا انجام ندادم ولی انگار یه چیزی کوچیک میبرن داخل وترشحاتتو بر میدارن

خوبه ولی من نمیتونم چون باردارم

عزیزم برات سرچ کردم استفاده نکن نگاه چی نوشته 

پیشگیری ها: از این دارو نباید در دوران حاملگی یا تغذیه با شیر مادر و یا در مورد کودکان استفاده نمود. خطر بروز مسمومیت سیستمیک متعاقب مصرف موضعی در شرایط کاربرد موضعی حجم زیاد از دارو در منطقه ای وسیع 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم برات سرچ کردم استفاده نکن نگاه چی نوشته  پیشگیری ها: از این دارو نباید در دوران حاملگی ...

خودت برو سرچ کن کامل بخون 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یعنی چی داره سوالم واضحه؟!!!! میگم‌بعد رابطتون خودتونو نمیشورین؟یا از کرم استفاذه نمیکردید؟ اکه هم ...

چرا .ولی ما رابطه نداشتیم چون باردار بودن واینکه صد درصد از شوهرم مطمعانم.ن فقط ژل شستشو