2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بر امده هستن وخارش دارن وریاد ویشن

برو عزیزم تا زیاد نشده لیزر کن همرو یا پدوفیلین بزن چون زایده ک باشه همش بیشتر میشه اول زایده هارو از بین ببر بعدشم سیستم ایمنی و قوی کن ایشالا دفع کنی ولی زایده هارو اصل مهم هست ک از بین ببری

برو عزیزم تا زیاد نشده لیزر کن همرو یا پدوفیلین بزن چون زایده ک باشه همش بیشتر میشه اول زایده هارو ا ...

فعلا نمیشه ک باردارم .ولی میخوام با یه پمادی چیزی جلوی رشدشو بگیرم

دکتر نرفتی .استرس نداری من خیلی گریه میکنم

من 4 ساله اینجورم   انقد میخارونم خون میاد , قبلا چند باری دکتر رفتم  ولی جای خوب نرفتم   یه مدته خودم فک میکنم زگیل هستن , الان اگه برم دکتر استرس میگیرم 

فعلا نمیشه ک باردارم .ولی میخوام با یه پمادی چیزی جلوی رشدشو بگیرم

پدوفیلین ۲۵درصد بزن صبح بیدار بشی میبینی هیچکدوم نیس اگر قسمت بیرونی واژنته بزن یا بخر ببر یه ماما برات بزنه معجزس وقتی زگیلا باشن همش زیاد میشن روی دست و بدن ادمم ک زگیل میرنه تا زایده نره همش زیاد میشه

پدوفیلین ۲۵درصد بزن صبح بیدار بشی میبینی هیچکدوم نیس اگر قسمت بیرونی واژنته بزن یا بخر ببر یه ماما ب ...

از کجا بخرم واینکه باردارم خطری نداره من همه جام گرفته ولی میشه ایا دم مجرای ادراریم هم بزنیم