2777
2789
ذهنم بهم. ریخته چرا یکی زن داره این اشغالا نگاه می‌کنه خیلی میترسم بعدشم عادی برخورد می‌کنه چجوری ای ...

فردا شب بهش بگو ی جا ی مطلبی میخوندم راجع ب مردایی ک فیلم بد نگاه میکنن تو نظرت چیه اخه جرا باید نگاه کنن اینجوری ازش حرف بکش ببین فازش چیه؟ کمبود داره؟ کنجکاوه؟ چیه؟ 

بالاخره تو ذهنش ی چیزی هست ک سمت اون فیلما داره میره دیه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بخاطر اینکه شیرخودمو میدم طبیعیه پریود نشم خدانکنه فقط باردار نباشم خب بیبی چک بزن منکه دلشو ند ...

راستش استفاده نکردم تا بحال.😂منتظرم فقط نگران نباش استرس ب تعویق میندازه

ببین متاسفانه ۹۹ونیم درصد مردا نگاه میکنن اون نیم درصدی ام ک نگاه نمیکنن احتمالا نابینا هستن🤣🤣🤣 ...

بمیرن چشاشون کور بشه الهی دروغگو دلم نمیخاد دست بهم بزنه چشاش کثیفه با خیال اونا بیاد سمتم 😔😔

نمیدونستی که.البته من زدم که آقا هستم اسم هم تابلو

کجا زده اقا 

اسمتم زده عبد .فکدم ینی بنده خدا . عجبا😐😶

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بمیرن چشاشون کور بشه الهی دروغگو دلم نمیخاد دست بهم بزنه چشاش کثیفه با خیال اونا بیاد سمتم 😔😔

وای عزیزم انقدر ذهنتو درگیر نکن خودت بهش یجوری بفهنون زدت میاد نگاه کنه

خب بین اینهمه خانوم چیکار میکنی😐

نظر گذاشتم.بی ادبی هم نکردم اگه دوس ندارین تاپیکتون باشم چشم میرم

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹

ن بابا آنقدر انرژی منفی نباش 

شوهر منم خیلی نگاه می‌کرد خییلیاااا کلا سرچ گوگلش اونا بود

بعد من متوجه شدم چون من سرکار میرم شاغلم از بیکاری میبینه و چون سرکار بودم خیلی تامین نمیشد اونا رو نگاه می‌کرد.

حقیقتا دیه سرکار نرفتم نشستم خونه الان نمیبینه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰