2777
2789
ذهنم بهم. ریخته چرا یکی زن داره این اشغالا نگاه می‌کنه خیلی میترسم بعدشم عادی برخورد می‌کنه چجوری ای ...

فردا شب بهش بگو ی جا ی مطلبی میخوندم راجع ب مردایی ک فیلم بد نگاه میکنن تو نظرت چیه اخه جرا باید نگاه کنن اینجوری ازش حرف بکش ببین فازش چیه؟ کمبود داره؟ کنجکاوه؟ چیه؟ 

بالاخره تو ذهنش ی چیزی هست ک سمت اون فیلما داره میره دیه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر اینکه شیرخودمو میدم طبیعیه پریود نشم خدانکنه فقط باردار نباشم خب بیبی چک بزن منکه دلشو ند ...

راستش استفاده نکردم تا بحال.😂منتظرم فقط نگران نباش استرس ب تعویق میندازه

ببین متاسفانه ۹۹ونیم درصد مردا نگاه میکنن اون نیم درصدی ام ک نگاه نمیکنن احتمالا نابینا هستن🤣🤣🤣 ...

بمیرن چشاشون کور بشه الهی دروغگو دلم نمیخاد دست بهم بزنه چشاش کثیفه با خیال اونا بیاد سمتم 😔😔

نمیدونستی که.البته من زدم که آقا هستم اسم هم تابلو

کجا زده اقا 

اسمتم زده عبد .فکدم ینی بنده خدا . عجبا😐😶

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بمیرن چشاشون کور بشه الهی دروغگو دلم نمیخاد دست بهم بزنه چشاش کثیفه با خیال اونا بیاد سمتم 😔😔

وای عزیزم انقدر ذهنتو درگیر نکن خودت بهش یجوری بفهنون زدت میاد نگاه کنه

خب بین اینهمه خانوم چیکار میکنی😐

نظر گذاشتم.بی ادبی هم نکردم اگه دوس ندارین تاپیکتون باشم چشم میرم

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹

ن بابا آنقدر انرژی منفی نباش 

شوهر منم خیلی نگاه می‌کرد خییلیاااا کلا سرچ گوگلش اونا بود

بعد من متوجه شدم چون من سرکار میرم شاغلم از بیکاری میبینه و چون سرکار بودم خیلی تامین نمیشد اونا رو نگاه می‌کرد.

حقیقتا دیه سرکار نرفتم نشستم خونه الان نمیبینه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰