2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم اونجا رو نگاه کن مامور ایستاده

پسری؟؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
گلابد بریز تووآب قبل خواب نصف لیوان بخور  اصلا آرام میشی میگیری میخابی

ذهنم بهم. ریخته چرا یکی زن داره این اشغالا نگاه می‌کنه خیلی میترسم بعدشم عادی برخورد می‌کنه چجوری این همه آدم می‌تونه دروغگو و فیلم بازی میکنه ازش میترسم خیلی عادیه براش

از موعدتون گذشته؟ منم پریودم ب تعویق افتاده۲-۳ روزه نگرانم

من از بعد زایمان پریود نشدم

بچه کوچیک داری؟ 

من پسرم ۷ ماهه دارم دیوونه میشم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
من از بعد زایمان پریود نشدم بچه کوچیک داری؟  من پسرم ۷ ماهه دارم دیوونه میشم

نه تازه عروسی کردم

دوست منم مث شما بود بعد زایمان پری نمیشد دکتر رفته بود گفته بود ب خاطر هورموناس انشالله ک برا شما هم‌ همونجوره نگران نباش

ذهنم بهم. ریخته چرا یکی زن داره این اشغالا نگاه می‌کنه خیلی میترسم بعدشم عادی برخورد می‌کنه چجوری ای ...

ببین متاسفانه ۹۹ونیم درصد مردا نگاه میکنن اون نیم درصدی ام ک نگاه نمیکنن احتمالا نابینا هستن🤣🤣🤣

ببین با دعوا و اینا بهش نگو حالا یا میخاد از اونا یادبگیره یا نیاز ب رابطه داره 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
ذهنم بهم. ریخته چرا یکی زن داره این اشغالا نگاه می‌کنه خیلی میترسم بعدشم عادی برخورد می‌کنه چجوری ای ...

نمیدونم چی بگم شاید برا این میبینه بیشتر یاد بگیره حالا فکر الکی نکن 😶

بله خواهرجان

بر شیطون لعنت 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نه تازه عروسی کردم دوست منم مث شما بود بعد زایمان پری نمیشد دکتر رفته بود گفته بود ب خاطر هورموناس ...

من بخاطر اینکه شیرخودمو میدم طبیعیه پریود نشم خدانکنه فقط باردار نباشم

خب بیبی چک بزن

منکه دلشو ندارم😩

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥