vee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6108 عنوان غده شیری دردناک 155 بازدید | 9 پست بچه شیر میدم همش لوله های شیریم میگیره. هفته ای یکبار حداقل میگیره با کیسه ابگرم و بدبختی بازش میکنم باز از اول🥲خیلی درد داره ولی نمیخوام به این زودی از شیر بگیرمش همش ۴ ماهشه.کس دیگه ای اینجوری بوده؟ Yes, but she will come back in pieces, not all at once. 1402/03/01 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hijablady313 عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 734 اوایلش اینجوریه. مایعات زیاد بخور. به جای کیسه آب گرم زیر دوش آب گرم ماساژ بده. هرچی بیشتر مک بزنه بیشتر باز میشه چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
vee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6108 اوایلش اینجوریه. مایعات زیاد بخور. به جای کیسه آب گرم زیر دوش آب گرم ماساژ بده. هرچی بیشتر مک بزنه ب ... چه جالب مایعات زیاد بخورم خوبه؟دیگه چقدر اوایل خرس شده بچم🤣🤣 تا کی؟ Yes, but she will come back in pieces, not all at once.
گلبرگمقرمز عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5194 چایی نبات معجزه میکنه بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
vee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6108 چایی نبات معجزه میکنه وای جدی میگی؟ چقدر باید بخورم؟ Yes, but she will come back in pieces, not all at once.
گلبرگمقرمز عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5194 وای جدی میگی؟ چقدر باید بخورم؟ هر چقدر که دلت بکشه بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
hijablady313 عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 734 چه جالب مایعات زیاد بخورم خوبه؟ دیگه چقدر اوایل خرس شده بچم🤣🤣 تا کی؟ بله شیرت رقیق میشه راحتتر حرکت میکنه.چای خیلی کمرنگ خوبه. مایعات گرم بهتره.منم بچه اولم اینطوری بود الان گفتی یادم افتاد دردم گرفت. بعضی وقتا از دردش دلم میخواست گریه کنم 😁😁 چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
vee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6108 بله شیرت رقیق میشه راحتتر حرکت میکنه. چای خیلی کمرنگ خوبه. مایعات گرم بهتره. منم بچه اولم اینطوری ... چه خوب خیلی ممنون. پریشب دیگه هی نشستم با شیر دوش دوشیدم بلکه بهتر شه اینقدر غلیظ بود عین کره میومد بیرون 😑ولی الان باز گرفته.خیلی ممنون واقعا نمیدونستم مایعات رو. رفتم تو کارش🥲🧡گریه هم داره اخه. Yes, but she will come back in pieces, not all at once.
hijablady313 عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 734 چه خوب خیلی ممنون. پریشب دیگه هی نشستم با شیر دوش دوشیدم بلکه بهتر شه اینقدر غلیظ بود عین کره میومد ... آره عزیزم. دوشیدن هم خیلی خوبه ولی قبلش زیر آب گرم ماساژ بده بعد بدوشش چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
vee مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6108 آره عزیزم. دوشیدن هم خیلی خوبه ولی قبلش زیر آب گرم ماساژ بده بعد بدوشش مرسی گلم باشه Yes, but she will come back in pieces, not all at once.