2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا خیرت بده  من پدرم فوت شد  داداشش 1 ماه بعد عروسی گرفت برای بچه ش دیگه الان نهایت تا ...

مرسی قشنگ ترینم ما بخیتاری ایم نمیدونم میدونی یا ن ولی بختیاری ها انقد عزا داری رو دنبال میکنن تا یکی دیگ بمیره 

منو چی میگی عمع ی شوهرم مریض بود دهن مارو سرویس کردن باهاش کع داره میمیره همه تو عروسی ماتم گرقته بودن در حالی پدر شوهرم اینا سال ها بود که باهاش رفت امد نداشتن قهر بودن ففط بلد بودن برینن تو حالم ۳ روز بعد عروسیه ما مرد

ماها به حرمت خانواده داغدار چهل روز میندازیم عقب تازه برای پسر عموم یکساله جایی نرفتیم

خب ما هم همطور ب احترام خانواده عزادار اینکار میکنیم ولی ب قول مادر بزرکم تو کار خیر باید عجله کنی ولی خب ادمم هیچوق روش نمیشع بره ب پدرش بگه بابا من میخام عقد کنم 

ماها به حرمت خانواده داغدار چهل روز میندازیم عقب تازه برای پسر عموم یکساله جایی نرفتیم

حب رسما فرق داره ما دورگع ترک و فارسیم و عقب نمیندازیم چون برنامه چیدیم چون جونا چشم ب راهن گناه دارن

هر خانواده ای رسم خودشو داره

منو چی میگی عمع ی شوهرم مریض بود دهن مارو سرویس کردن باهاش کع داره میمیره همه تو عروسی ماتم گرقته بو ...

🥲چی بگم والا من اصلا انقد ناراحتم ادم از فردا خودش خبر نداره چ برسه ی ماه دیگ 

حب رسما فرق داره ما دورگع ترک و فارسیم و عقب نمیندازیم چون برنامه چیدیم چون جونا چشم ب راهن گناه دار ...

نمیدونم من ک کلا تابع رسم و رسوم نیستم ولی خودمم دلم نمیاد برای عموم خدایی نکرده اینجوری کنم 

نمیدونم من ک کلا تابع رسم و رسوم نیستم ولی خودمم دلم نمیاد برای عموم خدایی نکرده اینجوری کنم 

خب هر کسی دلش نمیاد هر کسی ناراحته ولی نمیشه دوتا جونو بخاطر کسی ک زندگیص کرده عمرش کرده معطل کنیم خدایی  .