خانما میگم شما هم رسم دارین یکی ک فوت میکنه عروس دامادا تا سر سال صبر میکنن؟🥲هنوز کسی ازمون نمرده ماه دیگ عقدمونه ولی میترسم یکی بمیره اخه نامزدم دی ماه ۲۵ سالش میشه و واممون نصف میشههه چیکار کنمممم؟؟؟ اگ این اتفاق افتاد چجور بابام راضی کنم اجازه بده؟؟ واییی خدانکنهههه فکرشم سخته ی سال دیگ انتظار بکشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما نداریمگلا مرگی ک درجه بک نباشه نمیزاریم زندگیه جونامونو عقب بندازه
خب منم درجه یکو میگم درسته ناراخت میشیم ولی خب زندگی دونفر دیگ واقعا خراب میشه ی روز قبل نشونم عمه بابام فوت کرد مجبور شدیم نشونمون بندازیم ۴۰ روز بعد از اون روز خودمو نامزدم همش میگیم نکنه عقدمونم بسع مثل نشونمون چون واقعا از ابان ماه نامزدیممم دیگ اذیتم واقعا از اینکه حتی خانوادم نمیزارن تنها باشم باهاش حرف بزنم همش یکی وسطمونه خسته شدم
بهش فکر نکن اصلا این چه فکریه اومده سراغت به چیزای خوب فکر کن چیزی نمیشه بعدم میتونی عقد کنی بعد جش ...
عمرا بابام بزاره اگ درجه یک باشه😑 خدانکنههههه ولی خب فکره دیگ تو این دوران همه از این فکرا میکنن باید بگذره تا از بین بره🙏❤️دعا کن برام زوتر بریم سر زندگیمون ی صلوات مهمونم کن❤️