خانما میگم شما هم رسم دارین یکی ک فوت میکنه عروس دامادا تا سر سال صبر میکنن؟🥲هنوز کسی ازمون نمرده ماه دیگ عقدمونه ولی میترسم یکی بمیره اخه نامزدم دی ماه ۲۵ سالش میشه و واممون نصف میشههه چیکار کنمممم؟؟؟ اگ این اتفاق افتاد چجور بابام راضی کنم اجازه بده؟؟ واییی خدانکنهههه فکرشم سخته ی سال دیگ انتظار بکشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منو چی میگی عمع ی شوهرم مریض بود دهن مارو سرویس کردن باهاش کع داره میمیره همه تو عروسی ماتم گرقته بودن در حالی پدر شوهرم اینا سال ها بود که باهاش رفت امد نداشتن قهر بودن ففط بلد بودن برینن تو حالم ۳ روز بعد عروسیه ما مرد
ماها به حرمت خانواده داغدار چهل روز میندازیم عقب تازه برای پسر عموم یکساله جایی نرفتیم
خب ما هم همطور ب احترام خانواده عزادار اینکار میکنیم ولی ب قول مادر بزرکم تو کار خیر باید عجله کنی ولی خب ادمم هیچوق روش نمیشع بره ب پدرش بگه بابا من میخام عقد کنم