2777
2789
عنوان

اعتیاد

270 بازدید | 17 پست

کسی که قراره باش عقد کنم. قبلا اعتیاد داشت بارها ترک کرد و دوباره انجام داد 

الانم۷.۸ ماه بود پاک بود و ترک کرده بود قراره چند روز دیگه مادرش اینا بیان خواستگاری که قراره عقد و عروسی رو هم بزارن 

ولی امروز دیدم که دوباره اعتیادش برگشته 

خیلی دوستم دارم و تمام زندگیش دست منه 

ولی نمیتونه اراده کنه واسه ترک همیشگی 

نمی‌دونم چی کار کنم. دنبال احساس دو طرفمون برم و عقد کنیم و چشم پوشی کنم از اعتیادش ؟. یا اینکه رهاش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رهاش کن. الان بری از زندگیش بهتره اینه بعد با دوتا بچه بری از زندگیش، یه خانمی میشناسم با سه تا دختر به بدبختی و نکبت جدا شد. شوهرش معتاد بود خیلی هم زحمت کشید ترکش بده اما نشد. زندگی با اینا فایده نداره

از کجا متوجه شدین اعتیاد داره 

سیگار هم میکشه جلو شما؟؟؟

میشه بگین شغلش چیه 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

رها رها رها

ازدواج تون سه وجه خواهد داشت تو همسرت اعتیادش!

و بی اهمیت‌تر ین وجه این مثلث هم تو خواهی بود

تو برای همسرت عادی میشی ولی مواد نه

یک هووی حریصه 

پست‌تر و بدبخت کن تر

مگه مرض داری 

ثابت کرده  اهل ترک نیست 

تو ترکش کن

عزیزم واضحه دیگه..داری شرایطشومیبینی ومیخوای قدم توراه غلط بزاری...الان احساسات برعقل غلبه داده دو روز دیگه بعدازدواج همه چیز به حال عادی برمیگرده واونوقت متوجه انتخاب اشتباهت میشی..توروخدادستی دستی ایندتوتباه نکن.الان بهم بزنی بهترازاینه که بایه بچه بعداباحال داغون روح خسته ونبودارامش توزندگیت بخوای بهم بزنی...جوونیتوخراب نکن اون تباه کرده تونکن...دخترعمه من بااینکه میدونست همسرش معتاده ازدواج کرد والان حال خودش داغون ترازبقیه وشب وروز شوهره درحال مصرف موادو تمام سختیای زندگی رو دوش زنه است وچقدرچهرش شکسته وپیرشده بااینکه سنی نداره...شوهرش یجای مخصوص درست کرده میره همونجا میکشه توحیاط واینقدرغرق موادشده که حتی باخانواده هارفت وامدنداره...دخترعمم گریه میکرد که ترک نمیکنه..بی فایدست چون انتخاب غلط خودش بود...این تجربه روبرات تعریف کردم تاشمااین راه رونری صورت قشنگتو جوونیتو شکسته نکنی وباکسی ازدواج کن که توزندگی باهاش شادباشی وخوشحال واززندگیت لذت ببری وپول زندگیتوخرج موادنکنی وافسرده نشی.دیگه خوددانی..امیدوارم اشتباه نکنی...