2777
2789
بدبخت میشیم دیگه من برای زبانم میترسم کاش همون پارسال خوب داده بودم زبانو ۱۷ شدم الان اگه سختش کنن ...

وای اصلا دلم نمیخواد بهشون فکر کنم 😂 فکرش هم حالمو بد میکنه 🤦🏻‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وای اصلا دلم نمیخواد بهشون فکر کنم 😂 فکرش هم حالمو بد میکنه 🤦🏻‍♀️

واییی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم مثل امروز نشه و بتونیم از پسش بربیام امروز چند نفر انقدر بهشون فشار عصبی وارد شد که حالشون ...

۴ سال دیگه به خودش فحش میده که چرا انقدر خودشو اذیت کرده😑👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

همونم ضریبش ۱۱.۱۲ هست حالا این هیچی فارسیی😭 خیلی میترسم پارسال بد شدم امسال اومدم ترمیم خدا کنه خ ...

میگم من با عمومی های 17/5  به جز فارسی که 18 شدم، خوبه؟ بنظرت میتونم با این نمره درصدی بگیرم؟ 

فیزیک دی مگ ندیدی فاجعه بود فاجعه

چرا حل کردم بنظرم نسبتا اوکی بود 

البته من کلا اختصاصیام بهتره تا عمومی 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میگم من با عمومی های 17/5  به جز فارسی که 18 شدم، خوبه؟ بنظرت میتونم با این نمره درصدی بگیرم؟&n ...

ارهه بابا فارسیت خوب دادی

زبان اگه تونستی ترمیم کن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
۴ سال دیگه به خودش فحش میده که چرا انقدر خودشو اذیت کرده😑👩‍🦯

اره ولی خب بالاخره تو این بازه از زندگیش براش مهمه دیگه :/

همه اینو می‌پرسیدن😂

واقن یادم نمیاد از امام علی صحبتی بشه  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......