2777
2789
من برای فارسی و زبان خیلی می ترسم برای عربی وقت زیاد دادن میشه خوب خوندش ولی فارسی هم زیاده هم سخت ه ...

منم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دینی چطور بود؟

سخت تر از دی داده بودن؟ سوال از سالای قبل اومده بود یا نه؟

ببینم دنیا روزگار چه خبره😅

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
اسی دینی چطور بود؟ سخت تر از دی داده بودن؟ از سالای قبل اومده بود یا نه؟ ببینم دنیا روزگار چه خبره ...

میگن سخت بوده از دیم سختتر بوده(مفهومی)

من خودم امسال برای ترمیم اومدم دینی رو ترمیم نکردم

ارهه بابا فارسیت خوب دادی زبان اگه تونستی ترمیم کن

اصلا ترمیم شرکت نکردم، ترسیدم به خدا... 

چون سال دیگه تاثیر نهایی میشه 50 درصد اگر الان خراب میکردم دیگه قابل جبران نبود... گذاشتم اگر یه سال دیگه خواستم بمونم بعد ترمیم کنم، هیچ درسی ترمیم شرکت نکردم... 

میگم آیا تاثیر 40 درصد قطعی براساس معدل نهایی هست یا نمره هر درس جدا؟؟ 

اطلاع داری که با چه نمره هایی چی میشه آورد؟ 

از جاهای پرت کتاب آوردن  میگفتی دینی که آسونه بفرما😂

یادم اومد 

امام علی میگف عزتمندم بخاطر اینکه بنده تو هستم و مفتخرم تو پردوگار منی همچین چیزی بود  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
اصلا ترمیم شرکت نکردم، ترسیدم به خدا...  چون سال دیگه تاثیر نهایی میشه 50 درصد اگر الان خراب م ...

نه کلیه

معدل کتبیت ۴۰ درصد تاثیر داره

البته هر درس ضریب مخصوص خودشو داره

از جاهای پرت کتاب آوردن  میگفتی دینی که آسونه بفرما😂

حال کردی چ خوب خوندم  ولی بازم ریدم  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
نه کلیه معدل کتبیت ۴۰ درصد تاثیر داره البته هر درس ضریب مخصوص خودشو داره

نه میدونم قطعیه... 

یه بنده خدا امروز گفت اگر 19 به بالا بشی میتونی این40 درصدرو بگیری... اگر اینجور باشه خب اون درسایی که 18 الی17 شدیم درصد مطلوب نمیگیریم؟ 

نه میدونم قطعیه...  یه بنده خدا امروز گفت اگر 19 به بالا بشی میتونی این40 درصدرو بگیری... اگر ...

نه مثلا فارسی ۱۸ خیلی خوبه چون ضریبشم بالا چرا میگیری ولی مثلا شاید ۳۵ درصدشو

نه چهل

پاسخ کوتاه بودا .. ولی آفرین👌🏻😂

روی سوالو با جوابش مخلوط کردم شد این  فداتم گل  

هرچی بیشتر بش فک‌کنی حال روحیت خرابتر میشه بیخیال💔😂

با همین قدرت ب سمت فیزیک