2777
2789
وای اصلا دلم نمیخواد بهشون فکر کنم 😂 فکرش هم حالمو بد میکنه 🤦🏻‍♀️

میگم عزیرم تو میدونی شعر حفظی فارسی کدوماست

فکر کنم چهار تا باشن نه؟

دو تا ترم اپل دوتا ترم دوم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم عزیرم تو میدونی شعر حفظی فارسی کدوماست فکر کنم چهار تا باشن نه؟ دو تا ترم اپل دوتا ترم دوم

فقط دو تای ترم دوم رو باید حفظ کنی طبق بخشنامه ای که دادن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم شرمنده یه سوال دیگه هم دارم، میدونی با این نمرات عمومی وحداقل چه درصدی میشه فرهنگیان قبول شد؟& ...

کنکور خوب بدی احتمالش بالاست

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

من خداروشکررررر دینی پارسال ۲۰ شدم البته ی جای خالی رو مطمعنم اشتباه نوشته بودم ولی نمیدونم چطور ۲۰ داده میشدم ۱۹.۵ خخخ

منم فیزیکممممممم افتزاههههههه

سبز باشید و مانا زرد باشید و بنانا و بالوالدین احسانا😁

ترمیم زدی ؟واقعا بلد بودی امام علی رو ؟

وااااای منم کل مشکلم همین امام علی بود 

کجای کتابه ؟؟؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺