2777
2789
همونم ضریبش ۱۱.۱۲ هست حالا این هیچی فارسیی😭 خیلی میترسم پارسال بد شدم امسال اومدم ترمیم خدا کنه خ ...

وای منم برای فارسی خیلبییییی میترسم 

تا قبل این امتحان میگفتم حداقل معدلم ۱۹ بشه الان میگم فقط پاس شمممم😫

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بعیده  ولي خب بقیه عمومی ها چی😖

فارسیییی😫 هم زیاده هم سخت هم میشه سخت ترش کرد😓

من همه امیدم به نهایی ها بود که اونم برباد رفت🤦🏻‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای منم برای فارسی خیلبییییی میترسم  تا قبل این امتحان میگفتم حداقل معدلم ۱۹ بشه الان میگم فقط ...

واییی ضریبشم بالاست میترسمم

من پارسال خوب ندادم اصلا فارسیو

دی نکاه کردم بد نبود

ولی خدا کنه سخت ندن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
فارسیییی😫 هم زیاده هم سخت هم میشه سخت ترش کرد😓 من همه امیدم به نهایی ها بود که اونم برباد رفت🤦🏻 ...

وای اره فارسی سختهه

فیزیکم که داغونه قشنگ میرینم

مسائلش خوبه بنظرم

من حفظیاتشو خیلی مشکل دارم که ۸ نمره هم هست 🤦🏻‍♀️

فارسیییی😫 هم زیاده هم سخت هم میشه سخت ترش کرد😓 من همه امیدم به نهایی ها بود که اونم برباد رفت🤦🏻 ...

عزیزم بخدا من پارسال درسته چیزی نخونده بودم ولی بازم سوالات جون داری طرح کرده بودن با اینکه اصن شرط معدل نبود

واییی ضریبشم بالاست میترسمم من پارسال خوب ندادم اصلا فارسیو دی نکاه کردم بد نبود ولی خدا کنه سخت ...

اره منم مال دی رو نگاه کردم خوب بود

ولی مال دی دینی هم نگاه کردم یه خورد سخت تر از قبلیاش بود ولی با این وجود به نسبت امتحان امروز خیلی اسون بود

میترسم فارسی هم این طوری شه

اره منم مال دی رو نگاه کردم خوب بود ولی مال دی دینی هم نگاه کردم یه خورد سخت تر از قبلیاش بود ولی ب ...

بدبخت میشیم دیگه

من برای زبانم میترسم کاش همون پارسال خوب داده بودم زبانو ۱۷ شدم

الان اگه سختش کنن نمیدونم چی بشه اوففف

عزیزم بخدا من پارسال درسته چیزی نخونده بودم ولی بازم سوالات جون داری طرح کرده بودن با اینکه اصن شرط ...

امیدوارم مثل امروز نشه و بتونیم از پسش بربیام

امروز چند نفر انقدر بهشون فشار عصبی وارد شد که حالشون بد شد خیلی دلم سوخت همین طوری بخوان سال بدن امتحانا فوتی و سکته ای میده بیرون 😑 یه دخترِ بنده خدا مثل چی داشت میلرزید 

امیدوارم مثل امروز نشه و بتونیم از پسش بربیام امروز چند نفر انقدر بهشون فشار عصبی وارد شد که حالشون ...

خدا ازشون نگذره